Språkresor 15–18 år

  Åk på e-sportläger till London i sommar

  Wed Dec 19 2018

  Förra årets e-sportläger på Malta var en succé, och vi är nu glada att kunna berätta att årets läger kommer äga rum i London. På vårt unika e-sportläger får du ett kombinerat sportläger och en klassisk språkresa.

  Mer än bara gaming

  På vårt e-sportläger i London får du lära dig mer än bara e-sport. I år är vi dessutom stolta över att kunna meddela att du kommer träna tillsammans med Liza Lind från Female Legends!

  Säkra din plats på sommarens e-sportläger

  Vi varvar gaming med fysiska aktiviteter och samarbetsövningar, och vi pratar om hälsa och näringslära, värderingar och onlinebeteenden. Vi kommer fokusera på CS:GO, Fortnite och Overwatch och du kommer ta ditt spelande till nya nivåer under några riktigt roliga veckor i sommar. Ungdomar från flera olika länder kommer träffas i London i sommar och spela både individuellt och i lag.

  Du kommer under lägret dessutom få åka på massor av roliga aktiviteter och utflykter, precis som på en klassisk språkresa. Genom att upptäcka London och prata med dina nya vänner kommer du förbättra dina engelskakunskaper och utvecklas mycket som person.

  Lär känna Female Legends

  Female Legends är ett community för tjejer och icke-binära som håller på med alla former av e-sport och gaming. De har funnits sedan 2016 och skapades av Liza Lind och Lillie Klefelt eftersom de upptäckt att det fanns en efterfrågan för just detta i gamingvärlden. På e-sportlägret i London kommer Liza Lind vara på plats och coacha alla våra studenter och hjälpa dem att ta sitt spelande till en ny nivå.

  Säkra din plats på sommarens roligaste läger!  Kontakta oss om du vill veta mer om vårt e-sportläger i London. Ring oss på 0771-202040 eller chatta med oss på vår hemsida.