3 olika typer av kompisar som du måste ha i ditt liv!

Thu Mar 09 2017

När man åker på språkresa träffar man en massa nya vänner! Eftersom att man spenderar så mycket tid tillsammans under veckorna utomlands känns det ofta som att man har känt varandra hela livet när det är dags att åka hem. Som tur är finns sociala medier som hjälper er att hålla kontakten efter resan!

Ofta har man många olika typer av kompisar som har väldigt olika personligheter. Men man är lika bra vänner för det. Det finns 3 typiska personligheter som man ofta hittar i sin kompiskrets:

Den ärliga
Den här typen av kompis är en person som du alltid kan lita på. Ibland vill du inte alltid lyssna på vad hen säger, även fast att du vet att det är rätt. Du lyssnar alltid men du håller inte alltid med... det kan vara riktigt jobbigt. Men i slutändan är du väldigt tacksam när du inser att personen faktiskt hade rätt. Det är precis som med träning! Det kan vara riktigt jobbigt ibland, men väldigt bra för dig!

Den äventyrliga
Erkänn! Ditt liv hade varit mycket tråkigare utan den här typen av kompis. Den här kompisen är en riktigt “doer” som får saker att hända och som ofta sms:ar dig när du har precis gått och lagt dig och skriver “vill du hitta på något? Ibland vill du bara saga till hen att lugna ner sig, men gör inte det – uppskatta den här personen istället!

Den som inte är som du
Ofta blir det så att man hänger med andra som liknar än själv, både utseende- och intressemässigt, vilket ju är helt okej. Men ibland är den personen som inte alls liknar dig själv mer intressant. Kan du känna igen det? Du kanske till exempel gillar att lyssna på Drake medans den här kompisen lyssnar på någon indie-pop som du aldrig har hört talas om, du gillar nya trendiga väskor och den här kompisen gillar något som hen hittat i mormors garderob. Även fast att ni är väldigt olika så är ni väldigt nära vänner och har galet kul ihop.

Vilken av de här tre typerna skulle du helst vilja ta med dig på språkresa?

Kolla in våra destinationer och olika typer av resor. Glöm inte att om du bokar din resa senast den 27 mars får du 2000 kr i rabatt. Så se till att säkra sommarens höjdpunkt nu!

Beställ vår broschyr!