Språkresor 15–18 år

Erbjudanden

Funderar du på att följa med på någon av våra språkresor? I så fall måste du kolla upp våra specialerbjudanden. Nedan finner du information om det som är aktuellt just nu.

Kontakta oss gärna för mer information

Kompisrabatt

Åk på en språkresa tillsammans med en kompis!

Ta med dig en kompis, klasskompis eller varför inte hela kompisgänget? Bokar du din resa tillsammans med en vän får ni 500 kr rabatt var. För att ta del av erbjudandet anger du koden STSFRIEND när du bokar.

Returneerabatt

Få rabatt om du har rest med oss tidigare!

Häng med på ännu en minnesvärd sommar. Om du har åkt på en språkresa med oss tidigare och vill uppleva ännu en fantastisk resa så får du 1000 kr rabatt! För att ta del av erbjudandet anger du koden STSRETURNEE när du bokar.

Familjerabatt

Få rabatt om någon i din familj har åkt på en språkresa med oss tidigare!

Du får en rabatt på 1000 kr om du har en familjemedlem som tidigare har rest med STS. För att utnyttja rabatten anger du koden STSFAMILY när du bokar.

Host & Go

Har ni funderat på att ta emot en internationell utbytesstudent?

Ni får 4000 kr rabatt på språkresan om ni väljer att ta emot en utbytesstudent i minst 5 månader. Har ni frågor och funderingar gällande vad det innebär att vara värdfamilj? Läs mer om hur det fungerar, om våra utbytesstudenter och gör en intresseanmälan här!

Ovanstående rabatter kan inte kombineras med varandra eller med andra aktuella erbjudanden.