Språkresor 15–18 år

  Bokningsinformation

  Bokning och betalning

  Boka direkt här på vår webbplats eller genom att ringa oss på 0771-20 20 40, hos oss delbetalar du alltid din resa. Säkra din plats redan idag!

  Betalning av språk- eller ungdomsresa

  • Den första betalningen, samt eventuellt om- och avbokningsskydd, gör du i samband med din bokning online. Det är en anmälningsavgift på 2000 kr och ingår i det totala beloppet för din resa. Betalningen av anmälningsavgiften innebär att du och dina föräldrar har tagit del av och godkänt STS Allmänna villkor för paketresor.
  • Slutfakturan, som är på resterande belopp, skickas till dig 60 dagar innan avresa och ska vara betald senast 40 dagar innan avresa. Om du har bokat med en rabatt så dras rabatten på denna faktura. Obs, eventuellt valutatillägg kan tillkomma.

  Kontakta oss på STS för mer information, du kan ringa oss på 0771-20 20 40, chatta med oss på vår hemsida eller maila customercare@sts.se.

  Resor som genomförs under andra perioder än sommaren kan ha annan betalningstakt.

  Innan avresa

  Till våren kommer du att bli inbjuden till ett avresemöte, där en representant från STS berättar om hur en språkresa går till, vad man ska tänka på innan avresan samt annan nyttig information.

  Färdhandlingar

  I resans pris ingår

  • Transfer mellan flygplats och boende på din destination
  • Boende med helpension, om inte annat specificerats. Se respektive kurssida för mer information om vad som gäller för just din resa.
  • Fullt schema med aktiviteter och utflykter. Se respektive kurssida för exempel på aktuella aktiviteter på just din resa.
  • Avresemöte i Sverige inför avresan
  • STS Certificate of Achievement

  Kostnader som tillkommer utöver resans pris

  Flyg eller tågbiljett till värdlandet ingår inte i våra priser, om inte annat specificerats. Eventuellt valutatillägg kan tillkomma. På vissa destinationer ingår inte alla måltider. Fickpengar för shopping, snacks, souvenirer etc. Ombokningskostnad (995 kr) om du bokar om din resa efter att du accepterat din bokning och inte köpt till om- och avbokningsskydd.

  Vi erbjuder även följande tilläggstjänster

  Om- och avbokningsskydd, 695 kr

  Om du efter bokning ändrar dig och vill åka till en annan destination, åka vid ett nytt datum eller på grund av sjukdom/olycksfall inte längre har möjlighet att åka på din språkresa kan du med Om- och avbokningsskyddet enkelt boka om din resa utan extra kostnad upp till 30 dagar innan avresa.

  Skyddet måste köpas i samband med bokning av resa och kan inte läggas till senare.

  Om- och avbokningsskyddet täcker även om du bokat tillsammans med en kompis och hen skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka förutsatt att denne också har tecknat om- och avbokningsskyddet. Avbokningar med full återbetalning (exkl. kostnaden för om- och avbokningsskyddet) gäller mot uppvisande av läkarintyg och träder i kraft 30 dagar innan avresa.

  Extra utflykter

  På vissa av våra destinationer kan du lägga till extra speciella utflykter och spännande sevärdheter. Läs mer under respektive kurssida om vad som finns att välja på.

  Reseförsäkring

  Att känna sig trygg är viktigt när man ger sig ut på en språkresa och säkerhet är vår främsta prioritering på STS. Vanligtvis brukar det inte hända någonting men skulle olyckan vara framme är det viktigt att ha trygghet i form av en riktigt bra försäkring. I samråd med STS har försäkringsbolaget Dr. Walter tagit fram en reseförsäkring som vi kan förmedla. Den är skräddarsydd för just språkresor och täcker skolgång likväl som aktiviteter utomlands och är utan självrisk.

  Pris: Kan skilja sig för länder inom Europa och resten av världen.

  Boka i anslutning till att du bokar din språkresa eller kontakta oss för att lägga till den senare.

  Erbjudanden/Rabatter

  Du hittar aktuella erbjudanden/rabatter här

  Frågor om din bokning

  Om du har funderingar som rör bokning, finansiering, försäkringar, värdfamilj, tillägg m m, kontakta gärna oss på STS-kontoret så hjälper vi dig! Ring oss på telefon 0771-20 20 40, maila oss på customercare@sts.se eller chatta med oss här på hemsidan eller vår facebooksida.