STS Reunion Party

Efter en rolig sommar med språkrresor är det dags för en återträff – du som har åkt på språkresa med oss blir inbjuden till en rolig fest för alla elever som åkt på språkresa med oss. Det blir en chans för dig att träffa alla nya kompisar, dansa hela kvällen och prata om alla roliga minnen. Gör dig redo för årets fest!

Reunion Party 2018!

Reunion Party 2018 var en riktig succé! Vi hade en otroligt rolig kväll tillsammans med årets språkreseelever, och festen var fylld med grym musik roliga aktiviteter och massor av dans! Hedersgäster på festen var Musical.ly/TikTok-stjärnorna Isa och Nina som varit på språkresa i Los Angeles i somras, och artisten Lamix bjöd på en exklusiv spelning som verkligen fick oss alla att dansa. Resten av kvällen spelade våra grymma DJ:s musik tills det var dags att slita sig från dansgolvet.

Kvällens sponsorer

  • Nordic Wellness – Det var roligt att så många har haft det bra på sina språkresor, alla som anmälde sig till vårt ambassadörsprogram fick en presentkort på Nordic Wellness.
  • Göteborgs AFK Marvels – I äkta High School-spirit fick alla gäster testa på att träna amerikansk fotboll, och även testa all häftig utrusting. Visst såg vi även en och annan tackling?
  • VR World – Under kvällen fick vi testa på att åka utomlands – i VR! Alla gäster kunde besöka våra destinationer i VR, bland annat klättrade vi i berg på Bali! Dags att åka dit på riktigt?
  • Heyou – Vår kompis Heyou var på plats med TikTok-stjärnan Mirre B. Där kunde gästerna bland annat spela in egna TikTok-videos tillsammans med dem. Riktigt roligt tycker vi!

Vi hade en fantastisk kväll i Göteborg, och längtar redan till Reunion Party 2019. Stay tuned!