Språkresor 15–18 år

Rolig fritid

En språkresa omfattar mer än tid i skolan och lektioner. Vi har planerat massor av aktiviteter för dig och din ledare skräddarsyr det perfekta schemat för just din grupp. Vill du ha mer utflykter och aktiviteter? Kolla in våra grymma tillval!

Aktiviteter som ingår

Det finns två olika scheman som du kommer att följa under din språkresa. Ett schema för lektionerna i skolan och ett för alla gruppaktiviteter som vi har planerat. Det kan omfatta stranddagar, shopping, picknick, besök på museum, tävlingar eller ett besök i en närliggande stad. Din ledare tar täten och ser till att ni får jättekul!

Student Party

Ta med dina snyggaste partykläder! På de flesta av våra destinationer anordnar vi minst ett Student Party. Träffa alla nya vänner och ledare under en helkväll och dansa till bra musik eller bara umgås tillsammans. Självklart har vi en nolltolerans mot alkohol och droger på alla fester.

Besök i större städer

Många av våra språkresor inkluderar minst ett besök i en större stad i närheten. Vilken stad beror på din destination. I Storbritannien ser vi ofta till att besöka London och i USA kan det vara till exempel Los Angeles. Ta med bekväma skor och fickpengar till mat, shoppning och vissa inträden.

Lägg till en sportkurs

Lägg till en sportkurs och få en extra aktiv resa. Beachvolley, surf, dykning eller SUP. Vad skulle göra din resa komplett? Du får öva mycket på språket, eftersom alla instruktörer talar det lokala språket. Kika efter detta tillval när du har valt din destination och språkresetyp och lägg till det vid bokningen.

Lägg till en extra utflykt

På några av våra destinationer kan du lägga till en extra utflykt med din grupp, till exempel en resa till Sicilien. Du hittar de olika tillvalen på din destination. Bokar gör du innan du åker.