Språkresor 15–18 år

Resan till din destination

Boka ditt flyg

Du bokar ditt flyg och flyger själv till och från din destination. Med andra ord bokar du med det flygbolag du föredrar (kanske har dina föräldrar poäng som du kan använda för att betala) och från vilken flygplats. Missa inte att kontrollera våra rekommendationer för ankomst- och avgångstider och flygplatser, som anges på programsidan för din specifika språkkurs.

Vänta med att boka dina biljetter tills att vi bekräftat ditt datum då vi ibland kan komma att ändra datum på din resa.

Vi väntar på dig på flygplatsen

När du har anlänt till flygplatsen eller till tågstationen väntar personal på dig. Efter att ni träffats kommer ni tillsammans att resa för att träffa din värdfamilj eller checka in på ditt campus/hotell. Du kommer också att få sällskap till flygplatsen eller tågstationen när det är dags att återvända hem.

Observera: För att din transfer ska fungera måste du planera din ankomst/avresa i enlighet med våra rekommendationer som du ser på programsidan för din specifika språkkurs.

Exempel:
När du reser till Storbritannien med flyg vill vi att du ankommer till London-Heathrow (LHR), London-Stansted (STN) eller London-Gatwick (LGW), mellan 9.00 och 16.00 samma dag som din kurs startar. Boka ditt returflyg från samma flygplats. Avresetiden kan vara flexibel, men helst mellan kl. 8-20.

Behöver du hjälp?

Om du är minderårig och vill ha assistans av en ledsagare, kontakta ditt flygbolag för att få mer information.