Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"

Ledare och resor

Vi har ett viktigt motto när du reser med oss: safety first! På våra språkresor reser du därför med en erfaren ledare som tar väl hand om dig när du är utomlands!

Vi har valt de bästa ledarna för dig

Vi ser till att välja de absolut bästa ledarna för våra språkresor och alla våra tidigare elever instämmer på att ledarna är mycket viktiga för upplevelsen. Samtliga STS-ledare har erfarenhet av att arbeta med ungdomar, goda språkkunskaper och tidigare erfarenhet från att studera eller arbeta utomlands.

Din STS-ledare finns där för dig dygnet runt. Det är någon som du alltid kan vända dig till när du har frågor eller behöver råd. Alla frågor är välkomna.

”Mitt jobb är att se till att alla har roligt och att vi alltid har något att göra, men också att skapa en god stämning i gruppen. En språkresa ger dig minnen och upplevelser för livet. Missa inte chansen att träffa andra i samma ålder från hela världen!”

Lovisa Westlund, STS-ledare och lärare i matematik, naturvetenskap och svenska

Resa med STS

Du blir alltid mött på flyg- eller tågstationen som du angett till STS. Vid ankomsten träffar du elever som också har rest från andra länder och städer. Den sista delen av resan är ofta en bussresa till slutmålet. Du blir guidad till ditt boende, kan packa upp och börja de bästa veckorna av sommaren.