Språkresor 15–18 år

En vanlig vecka

Alla våra språkresor är unika på sitt sätt, men det finns vissa gemensamma faktorer: starka vänskaper, strandhäng, skratt, sightseeing och språk. Detta är ett exempel på en vanlig vecka i Brighton.

Söndag – stadspromenad

”Den första dagen gick vi på “town walk” för lära känna staden. Sedan kunde vi enkelt hitta till skolan, till stranden och till vår mötesplats, vilket var perfekt!”

Måndag – på lektionen

”Bra dag i skolan! Vi gjorde massor av roliga saker. Vi körde till exempel ett superkul språkspel för att komma ihåg de nya adjektiv vi lärt oss.”

Tisdag – stranddag

”Det var jättefint väder, så vi gick ner till Brighton Pier och chillade på stranden. Det är det absolut bästa stället att gå till efter skolan, utan tvekan!”

Onsdag – Royal Pavilion

”Våra ledare tog med oss till Royal Pavilion i Brighton. Jag visste inte något om den innan, men det var en riktigt häftig plats. Efter middagen ordnade ledarna en skattjakt runt om i stan och vi kunde vinna en massa roliga priser.”

Torsdag – lunch

”Det här är vad min värdfamilj brukar förbereda till mig som jag sedan tar med till skolan. Det är ofta en smörgås, lite frukt, en påse chips och ibland även en chokladbit. Vi äter nästan alltid ute i solen."

Fredag – Student Party

”Vi hade en jätterolig fest i kväll! Vi dansade i flera timmar och våra ledare framförde en överraskningsdans. Fy vad vi skrattade! Nu är det läggdags. London i morgon och det ska bli såååå kul!"

Lördag – London!!!

”London var fantastiskt! Där fanns grym shopping och innan vi åkte hem drack vi Afternoon Tea på Oxford Street. Det var mycket bättre än jag trodde, med massor av kakor.”

Söndag – strandfest

”Mysig kväll på stranden. Vi grillade marshmallows över öppen eld och våra ledare hade planerat en massa roliga aktiviteter. I morgon är vi tillbaka i skolan. Det ska bli spännande att se om jag kan komma ihåg alla de där adjektiven.”