Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Boka ditt äventyr för sommaren 2022 nu

Boende

Alla de boendealternativ som vi erbjuder är noggrant utvalda, eftersom vi vet att det är mer än bara en sovplats. Här tillbringar du tid mellan skolan och aktiviteter och umgås med nya vänner. Våra elever berättar ofta att det blir som ett andra hem.

Värdfamilj

De flesta av våra elever väljer att bo i en värdfamilj. Det är lätt att förstå varför det är så populärt. Du bor precis som lokalbefolkningen och lär dig om platsen genom din familjs perspektiv och upplever mer än bara vanliga turistsaker. Upp till tre andra elever kan bo i samma familj som du. På de flesta av våra kurser ingår helpension i din värdfamilj. Du är oftast borta under lunchen och därför förbereder värdfamiljen en matsäck till dig.

Alla våra värdfamiljer är noggrant utvalda och många av dem kommer tillbaka till oss år efter år. Gemensamt för alla är att de är nyfikna på andra kulturer och vill visa dig både sin vardag och traditioner. Få en andra familj utomlands!

Resort

Du kan du välja att bo på en resort under din språkresa till Malta! Det är ett noggrant utvalt hotell med alla bekvämligheter som du behöver för underbara sommardagar. Våra resorter skiljer sig från varandra, men de har allt som oftast en pool, ett soldäck, kafé och gratis Wi-Fi. Du kan komma att dela rum med upp till tre andra studenter och dina ledare bor även de här. Halvpension ingår.

Campus

På vissa av våra destinationer erbjuder viboende på ett campus på antingen college eller universitetsområden intill skolan där du har dina lektioner. Den här typen av boende ger en äkta och genuin upplevelse då du faktiskt bor precis som man gör "på riktigt". På vissa Campus ingår helpension och på andra ingår endast frukost och middag, det beror på vilken kurs du är på.

On the Road

Om du åker på en roadtrip med STS byter du boende nästan varje natt. Vi reser runt och håller oss i närheten av de populäraste sevärdheterna längs med vägen. På våra roadtrips i USA eller Kanada bor på vi på vandrarhem eller hotell och ibland campar vi. Föreställ dig att du och dina vänner samlas runt lägerelden och ser hur solen går ner över Grand Canyon. Det blir helt klart ett minnesvärt ögonblick. Det ingår inga måltider i resan.