Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

Bloggar och vloggar

Många av våra språkreseelever bloggar eller vloggar under sin språkresa. De delar med sig av sina tankar innan resan, tips på hur man ska packa, sina upplevelser under språkresan och mycket mer. Vi har valt ut några av dem här för att du ska kunna följa deras äventyr och inspireras!

Tänker du också blogga eller vlogga under din språkresa? kontakta oss gärna så har du möjligheten att också få synas här!

Vloggar från Malta

Vloggar från Malta

Samarbete med frida.se

I somras åkte Frida.se till Malta på språkresa. Får man nya kompisar på resan, vad gör man egentligen på dagarna och blir det någon fest på kvällen? Kolla in själv! 

Till vloggarna

Storbritannien

Tilda Bergkvist

Hastings

Jag heter Tilda och är en 15-årig tjej från Oskarshamn, Småland. På fritiden tränar jag cheerleading. Jag är även väldigt musikintresserad, och jag spelar gitarr och sjunger. Sommaren 2017 var jag på språkresa i Hastings, och jag uppdaterade bloggen varje dag. Hoppas ni vill läsa den!

Läs Tildas blogg

Ida Lindborg

Brighton

Jag heter Ida och kommer från Blekinge. Jag är en positiv och sprallig tjej med foto som största intresse. Sommaren 2015 åkte jag till Brighton och lärde mig massa nya saker, fick uppleva mycket, träffa nya människor och framför allt hade jag det väldigt roligt. Jag hoppas att du vill ta del av min resa!

Läs Idas blogg

Nicole Johnsson

Brighton

Hejsan! Mitt namn är Nicole Johnson, jag är en 16 årig tjej som bor i Helsingborg. Den 17 Juli ska jag på språkresa till Brighton. På fritiden är jag intresserad av sport, fotografi och hänger gärna med vänner och familj. Under min tid innan och i Brighton kommer jag blogga för att dela med mig av resan, mina tankar, tips på hur man ska packa och mycket mer. Hoppas ni kikar in min blogg för att ta del av min fantastiska resa genom alla underbara bilder som kommer publiceras.

Läs nicoles blogg

Vendela Axelsson

Bournemouth

Mitt namn är Vendela och är en positiv och målinriktad tjej på snart 17 somrar. Juni 2015 var jag på språkresa i Bournemouth, England. Allt jag varit med om har dokumenterats på bloggen då jag hade kameran och tangentbordet i högsta hugg. Jag hoppas du vill ta del av min resa!

Läs Vendelas blogg

Towa Eriksson

Bournemouth

Jag heter Towa, är 17 år gammal och åkte till Bournemouth via Paris med en av mina bästa vänner. Det har alltid varit en dröm för mig att åka på språkresa och äntligen fick jag göra det. Jag älskar att fota och har delat med mig av resan på bloggen!

Läs Towas blogg

Hedvig Persson

Torquay

Mitt namn är Hedvig och jag är 17 år bosatt i Skåne. Jag går andra året på gymnasiet och läser ekonomiprogrammet. Sommaren 2016 åkte jag på språkresa till Torquay. På min blogg kan ni läsa om mina förberedelser, tiden på plats och såklart när jag kommit hem också!

Läs Hedvigs blogg

Fideli Vidén

Hastings

Jag heter Fideli Vidén, är 15 år och bor utanför Jönköping. På fritiden dricker jag kaffe, fotar och tränar truppgymnastik. Jag älskar att skriva och att resa, så i sommar bär det av mot Hastings. Där ska jag tillbringa 3 veckor med min bästavän. Jag har tänkt att skriva om resan, innan, under och efter på min blogg, så glöm inte att kolla in den!!

Läs Fidelis blogg

USA

Alice Lundh

Los Angeles

Hej mitt namn är Alice Lundh, jag är 17 år gammal och uppvuxen i Ulricehamn. I min blogg får du hänga med mig på min språkresa till Los Angeles. En spännande upplevelse med mycket sol, bad, nya vänner och oförglömliga upplevelser!

Läs Alice blogg

Louise Wademyr

Cross Country

Hej, Louise heter jag, en nittonårig tjej bosatt en bit utanför Göteborg. Förutom att umgås med mina vänner är resa något som jag älskar. Sommaren 2016 åkte jag till USA för att göra resan jag alltid drömt om, om du vill se bilder och annat från min resa genom USA får du jättegärna kolla in min blogg!

Läs Louise blogg

Nalli Abdalrazzak

Los Angeles

Tjena! Jag heter Nalli och bor i Hudiksvall. Jag tycker om att hänga med mina vänner och att fotografera. Gå in på min blogg för att se hur jag hade det i Los Angeles eller om du själv nån gång vill åka på en språkresa men vill se hur det är först!

Läs Nallis blogg

Matilda Jansson

Coast to Coast

Hej! Jag är en glad och sprallig femtonårig tjej som bor i småstaden Borås. I sommar kommer jag att lämna Sverige i tre veckor för att åka Coast to Coast i USA. Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa och uppleva den tillsammans med mig. Om ni väljer att göra det så lovar jag att ni inte kommer att bli besvikna. Ses på bloggen, kram Matilda.

Läs Matildas blogg

Melinda Håkansson

Coast to Coast

Jag heter Melinda, jag är en sportig och positiv tjej som älskar att resa. Till sommaren ska jag åka till USA, coast to coast. När jag inte är i skolan så brukar jag spela tennis, vara med kompisar och träna. På min blogg skriver jag om andra resor jag åker på och ska då blogga till sommaren om coast to coast. Vill du följa min resa över USA så gå gärna in och följ min blogg!

Läs Melindas blogg

Malta

Erica

Malta

Mitt namn är Erica Linde och jag åkte sommaren efter första året på gymnasiet på en två veckors språkresa till Malta. Jag har velat under flera år och sommaren 2018 tog jag steget. Det var en fantastisk tid och en av de bästa resorna i mitt liv. På min blogg hittar ni många bilder, samt en resumé av min resa. Hoppas du vågar ta steget precis som jag!

Läs Ericas blogg

Mickis och Amanda

Malta

Mickis & Amanda här, vi är två 19 åriga tjejer som var på Malta sommaren 2015. Checka in vår blogg för fina och härliga bilder och videos inför, under och efter resan. Kramisar ♡

Läs Mickis och Amandas blogg

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018