Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

Vi rekommenderar STS

Läs vad föräldrar, ledare och andra säger om oss och varför de rekommenderar oss när du ska välja språkreseföretag.

”Det smidigaste sättet att lära sig ett språk är att vistas i ett land där språket talas. Det ger dig också en god inblick i landets kultur. Eftersom utformningen av STS språkkurser är av hög kvalitet, kan jag varmt rekommendera företaget.”

Liss Kerstin Sylvén, doktorsexamen i engelska. Docent vid Göteborgs universitet. Forskare och föreläsare, huvudsakligen på andraspråksinlärning med särskilt fokus på vokabulär och uttal.

”Den språkliga resa som eleverna upplever är kanske den viktigaste. De lär sig att lita på sin förmåga att uttrycka sig och utvecklar strategier som är användbara inom språkinlärning. Det självförtroende som byggs upp under en språkresa underlättar utbildningen hemma.”

Ylva Brandt, högstadielärare och STS-ledare

”Min uppgift är att vara både vän, förälder och lärare. Jag ser till att alla är glada, nöjda och finns med under hela resan från början till slut. Den viktigaste uppgiften är att se till att eleverna alltid känner sig trygga och har kul på språkresan. Om de har det roligt, så har jag det också! ”.

Ida Westerlund, STS-ledare och högstadielärare i engelska och svenska

”Att åka på en språkresa utomlands är en upplevelse för livet och en mycket bra investering på många olika plan. STS har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och får dig att känna dig säker. Vår dotter kom hem med en ny ansvarskänsla och massor av nya vänner. Hon har utvecklats på ett mycket positivt sätt.”

Ulrika Nilsson, mamma till STS-elev

”Båda mina barn har åkt på språkresa till Jersey. De reste via Paris, som de tyckte var jätteroligt. Min dotter åkte med en vän, men min son åkte själv. Det var fantastiskt att höra hur snabbt de hittade kompisar som de fortfarande träffar då och då. Det viktigaste för mig är att de hade roligt, men det är också fantastiskt att se hur resan stärkte deras självförtroende.”

Sofia Ojala, mamma till två STS-språkelever


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018