Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

Vår metod

Det viktigaste med resan är helhetsupplevelsen och din personliga utveckling. Vår grundidé är att hjälpa dig att växa både språkligt och som person, samtidigt som du får uppleva en fantastisk sommar!

1_Malta_School_0097 (1).jpg

STS Progressive Learning

Goda språkkunskaper och kulturell medvetenhet är viktigare än någonsin och du får en effektiv inlärning när du bor på en plats där du träffar och pratar med lokalbefolkningen. Du får öva på språket dagligen och lära dig nya uttryck och uttal på ett optimalt sätt. Genom att studera ett språk utomlands får du också lära dig om kulturella likheter och olikheter, samtidigt som du blir motiverad att lära dig då du omedelbart får användning för dina nya kunskaper!

Lärande i skolan

I samarbete med akademiker inom fältet har vi utvecklat en filosofi och ett utbildningsperspektiv med fokus på lärande snarare än undervisning. Dina språkkunskaper förbättras snabbt genom fartfyllda lektioner, grupparbeten och olika rollspel. Samtalet och interaktionen är viktig, men också grammatik, ordförråd, och läs- och hörförståelse.

Undervisning anpassad till din nivå

Den första dagen av din språkresa gör du ett test som utvärderar dina nuvarande kunskaper. Utifrån resultatet blir du placerad i en grupp med elever på samma språknivå. Dina lärare är alla noggrant utvalda och all undervisning hålls av lärare som har språket som modersmål. Dina lärare kommer ofta ta med sig en bit av kulturen in i klassrummet – ett unikt tillfälle för dig att lära dig ännu mer. Efter kursen kommer du att häpna över hur mycket du faktiskt har utvecklats. När det sista testet är gjort får du ett intyg som bevis på dina framsteg.

Lärande efter skoltid

Din inlärning tar inte slut när du lämnar klassrummet. Du får ständigt möjlighet att öva på språket: när du pratar med affärsbiträden, umgås med din värdfamilj eller med internationella vänner på STS Student Party.

Personlig utveckling och nya vänner

Att resa och lära känna nya människor, platser och kulturer ger så mycket mer än bara språkundervisning. Det är en härlig känsla att vidga perspektivet och att stå på egna ben och att kanske för första gången resa utan dina föräldrar. Tillsammans med dina kompisar får du en underbar sommar med massor av roliga aktiviteter, resor och upplevelser som ger dig fantastiska minnen.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018