Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Så här förbereder vi dig

Innan din resa

Vad kul att du är intresserad av att åka på en språkresa! Du har massor av roligt framför dig och vi hjälper dig att förbereda dig för en oförglömlig sommar.

Här hittar du information om hur du hittar rätt resa för dig och vad som händer mellan din bokning och avresa. Det är nästintill lika spännande att förbereda sig inför resan och räkna ner dagarna tills det är dags. Om du och dina föräldrar har frågor kan ni alltid ringa oss. Vi finns alltid här för er!

Let the fun begin!

Träffa oss

Boka ett kostnadsfritt möte med oss och få all information du behöver och vill ha. Besök oss på vårt kontor i Göteborg eller träffa oss via Skype. Boka in en träff online eller ring oss på 0771-20 20 40.

Läs mer

Därför väljer kunderna STS

En språkresa är verkligen en oförglömlig upplevelse på så många olika plan. Satsa på att åka med en organisation som uppfyller din dröm på ett säkert sätt. Läs mer om våra styrkor nedan och vad de innebär för dig och din upplevelse.

Läs mer

Vår metod

Det viktigaste med resan är helhetsupplevelsen och din personliga utveckling. Vår grundidé (STS Progressive Learning) är att hjälpa dig att växa både språkligt och som person, samtidigt som du får uppleva en fantastisk sommar!

Läs mer

Från bokning till avresa

Nu har du bokat din språkresa. Låt äventyret börja! Men vad händer nu fram tills det är dags att åka? Läs allt om det här, har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att ringa oss.

Läs mer

Information till föräldrar

Bästa förälder! Har ni pratat om språkresor hemma? Fantastiskt! Det är ett av de bästa sätten att bli riktigt bra på ett språk och för ditt barn att utvecklas i en inspirerande och internationell miljö.

Läs mer

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018