Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

Om STS

Vi på STS erbjuder upplevelsebaserat lärande i form av ledarledda ungdomsresor, high school-utbyten och study abroad-program på college och universitet. Vår egen resa började 1958 då vi arrangerade världens kanske första språkresa för ungdomar, som gick mellan Sverige och Österrike. Språkreseidén och arbetet med våra utbytesprogram har vi sedan dess exporterat till flera länder, och idag är vi en av världens ledande organisationer inom språkutbildning och internationellt ungdomsutbyte. Vi har kontor i 15 länder samt ett stort globalt nätverk av samarbetspartners, skolor, värdfamiljer och lokala medarbetare över hela världen.

Expertis, passion och respekt är ledorden som följer oss i vårt dagliga jobb. Vi har själv upplevt andra kulturer och livet utomlands, och vi vet hur inspirerande det är, men också vad som krävs. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera utbildning och upplevelser i världsklass till alla våra kunder. Utan respekt för våra kunders drömmar hade inte ett givande kulturutbyte varit möjligt. Dessa värden genomsyrar allt vi gör, och vår förhoppning är att våra kunder alltid upplever detta vid kontakt med oss.

OUR MISSION: Empowering young people to grow through education and cultural exchange

We are totally convinced that a person who receives the right opportunities can grow and reach their full potential. We also know that learning a language abroad gives young people an edge in an increasingly competitive world. With our portfolio and service, their journey towards that potential will be easier, safer and more enjoyable.

WE OFFER: Experience-based learning

Experience-based learning is how we define what we offer. Our service contributes to personal development and education, and allows people to reach their full potential, whilst having the time of their lives.

We are convinced that experience-based learning abroad is truly the best way to acquire new skills, a new language, boost self-confidence and grow as a person. Start Your Journey, and see for yourself!

STS Education AB

Adress: Kyrkogatan 48 411 08 Göteborg
E-post: welcome@sts.se
Organisationsnummer: 556083-9358
VAT-nummer: SE556083935801
Styrelsens säte och huvudkontor: Göteborg


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018