Språkresor
+46 771-20 20 40

Erbjudanden

Om du är sugen på att hänga med STS på språkresa måste du även kolla upp våra aktuella specialerbjudanden. Nedan finner du information om det som är aktuellt just nu. Kontakta oss gärna för mer information.

Early Bird-erbjudande!

Boka din resa för 2018 mellan 7/7–31/8 2017 och få 3000 kr i rabatt.*

*Erbjudandet kan endast kombineras med Returnee-rabatt. Gäller ej Malta höstlovskurs.

Boka idag

1000 kr i Returnee-rabatt

Häng med oss på en språkresa igen och få ännu en minnesvärd sommar. Boka och uppge kampanjkod "STS Returnee" så får du som åker igen 1000 kronor extra i rabatt på ALLA resor oavsett när du bokar.

Vill du ta med en kompis?

Din kompis får också ta del av din returnee-rabatt om ni båda två väljer att åka på språkresa. Din kompis anger även kampanjkoden i sin bokning, vi kommer sedan att kontakta er för en bekräftelse.

Obs! Returnee-rabatten kan kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

93% kundnöjdhet

Varje år åker tusentals studenter med oss ut i världen på språkresa. För oss är det viktigt att ta del av deras upplevelser, därför gör vi omfattande kundutvärderingar varje år både under resan och efter hemkomsten.

Vi känner oss extra glada och stolta att kunna säga att STS Språkresor har 93% nöjda kunder. Våra studenter beskriver även hur språkresan har medfört:
✔ en trygghet i språket
✔ stärkt självförtroende
✔ massor av nya kompisar
✔ häftiga upplevelser

När är det dags att betala?

Hos oss på STS Språkresor behöver du inte betala hela resan på en gång.

Några dagar efter bokning får du hem en bokningsbekräftelse med ett inbetalningskort för anmälningsavgiften på 2000kr (som är en del av resans totalpris). Om- och avbokningsskydd är frivilligt och läggs på er första avi.

I februari kommer mittbetalningen om 4000kr (också denna dras på totalpriset). När vi börjar närma oss avresa betalas resterande kursavgift, den ska sedan vara betalda senast 40 dagar innan din avresa. 

Räntefri avbetalning

För att så många som möjligt ska få chansen att studera utomlands erbjuder vi i samarbete med Collector Law & Finance olika alternativ för betalning av språkresan.

Du kan välja att räntefritt avbetala på 3, 6 eller 12 månader. Det finns även 24 eller 36 månader men då är det ej räntefritt.

Kontakta oss för mer information

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka!

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017