Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

STS Reunion Party

Efter en rolig sommar med språkrresor är det dags för en återträff – du som har åkt på språkresa med oss blir inbjuden till en rolig fest för alla elever som åkt på språkresa med oss. Det blir en chans för dig att träffa alla nya kompisar, dansa hela kvällen och prata om alla roliga minnen. Gör dig redo för årets fest! 

8-Concert-AdobeStock_91251491.jpg

Reunion Party 2018!

Reunion Party 2018 var en riktig succé! Vi hade en otroligt rolig kväll tillsammans med årets språkreseelever, och festen var fylld med grym musik roliga aktiviteter och massor av dans! Hedersgäster på festen var Musical.ly/TikTok-stjärnorna Isa och Nina som varit på språkresa i Los Angeles i somras, och artisten Lamix bjöd på en exklusiv spelning som verkligen fick oss alla att dansa. Resten av kvällen spelade våra grymma DJ:s musik tills det var dags att slita sig från dansgolvet. 

Kvällens sponsorer

 • Celebrations.se – Alla fantastiska dekorationer i lokalen kom från Celebrations.se. Tack vare dem blev vår fotovägg en riktig succé! Glöm inte att spana in #stsreunionparty på Instagram för bilder. 
 • Nordic Wellness – Det var roligt att så många har haft det bra på sina språkresor, alla som anmälde sig till vårt ambassadörsprogram fick en presentkort på Nordic Wellness. 
 • Göteborgs AFK Marvels – I äkta High School-spirit fick alla gäster testa på att träna amerikansk fotboll, och även testa all häftig utrusting. Visst såg vi även en och annan tackling?  
 • VR World – Under kvällen fick vi testa på att åka utomlands – i VR! Alla gäster kunde besöka våra destinationer i VR, bland annat klättrade vi i berg på Bali! Dags att åka dit på riktigt?
 • Heyou – Vår kompis Heyou var på plats med TikTok-stjärnan Mirre B. Där kunde gästerna bland annat spela in egna TikTok-videos tillsammans med dem. Riktigt roligt tycker vi!

Vi hade en fantastisk kväll i Göteborg, och längtar redan till Reunion Party 2019. Stay tuned! 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018