Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

Nya äventyr med STS

Om du inte kan få nog av att resa har vi goda nyheter till dig! Det finns många fler spännande möjligheter utomlands med STS. Fortsätt ditt utlandsäventyr med ännu en språkresa, ett år som utbytesstudent, eller varför inte påbörja en akademisk utbildning utomlands? Vart vill du åka?

Bli utbytesstudent

Tänk dig att bo på en helt ny plats, en skola full med nya vänner och intressanta kurser och fritidsaktiviteter – en möjlighet att bli den person som du alltid drömt om. Ett high school-utbyte är fullt av möjligheter att se spännande platser, möta nya vänner och växa som människa. Med STS finns det många olika länder att välja mellan. Läs mer om STS High School

2_4613_Bo_StThomas_int_2012.jpg

Bli värdfamilj

Ett annat sätt att lära känna en annan kultur är att bjuda in en utbytesstudent från ett annat land till din egen familj. Få ett internationellt syskon under några månader eller ett helt år. Genom att visa hur du lever och lära känna deras kultur kan du lära dig massor, även om du fortfarande är hemma i Sverige. Läs mer om att bli värdfamilj för STS High School.

2_Inbound_Sweden_2133.jpg

Studera utomlands på en högskola eller universitet

Vill du plugga marknadsföring på Hawaii, mode i London eller fitness i Australien? Om du är 18 år eller snart fyller, kan nästa steg i din utbildning vara att plugga på högskola eller universitet utomlands. Det ger dig inte bara ett starkare CV, utan hjälper dig också att växa som person tack vare nya kulturella erfarenheter, förbättrade språkkunskaper och ett bredare nätverk. En termin, ett läsår eller en komplett utbildning. Berätta för oss vad du vill, så hjälper vi dig att uppnå det. 

Precis som våra high school-program omfattar våra Study Abroad program noggrant utvalda destinationer och skolor, trygga arrangemang på plats och personlig rådgivning från början till slut. Läs mer om STS Study Abroad

3__Santa Barbara_Graduation_8749.jpg

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018