Språkresor
+46 771-20 20 40
Minnen för livet

Efter din språkresa

Du har haft några intensiva veckor fyllda med skratt, vänner och nya erfarenheter. När det är dags att ta säga hej då på flygplatsen är det svårt att tro att du bara har känt dessa människor under några veckor. Men kom ihåg: ”don't cry because it's over, smile because it happened."

När du har kommit hem inser du hur mycket de här veckorna har gett dig. Både när det gäller språkkunskaper, nya vänner och personlig utveckling. Men det behöver inte ta slut här. Träffa dina nya vänner igen på STS Reunion party, inspirera andra att bestämma var de ska åka, dela med dig av dina erfarenheter STS-ambassadör eller vidga dina vyer ännu mer genom att åka på ett nytt äventyr utomlands.

STS Reunion Party

Dags för fest! STS Reunion Party ger dig och dina språkresekompisar en chans att träffas igen. Återupplev alla roliga minnen, dansa till de bästa låtarna och umgås med dina vänner. Det blir en oförglömlig kväll du länge kommer att minnas.

Läs mer

Bli STS-ambassadör

Det är många som är intresserade av att höra din berättelse. Att höra om någon annans upplevelse är ett av de bästa sätten att få inblick om hur en språkresa går till. Bli ambassadör och låt din berättelse inspirera andra till att ta steget!

Läs mer

Nya äventyr med STS

Om du inte kan få nog av att resa har vi goda nyheter till dig!  Det finns många fler spännande möjligheter utomlands med STS. Fortsätt ditt utlandsäventyr med ännu en språkresa, ett år som utbytesstudent eller som au pair. Eller varför inte påbörja en akademisk utbildning utomlands? Vart vill du åka?

Läs mer

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017