Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Din bästa sommar!

Din språkresa

Träffa nya vänner från hela världen eller dela ditt äventyr utomlands med en kompis hemifrån. En språkresa gör båda alternativen möjliga. Gör dig redo för ditt livs sommar!

En språkresa är mer än bara en vanlig resa. Det är 1–4 sommarveckor med nya vänner, äventyr, språkinlärning och aktiviteter med ledare, allt i en härlig blandning. Du kan:

 • Åka till spännande platser som Grand Canyon, London och Malta
 • Förbättra dina språkkunskaper, både läsförståelsen, det muntliga och det skriftliga
 • Få ett smakprov av vardagslivet i ditt favoritland
 • Åka på en roadtrip genom USA
 • Bli bättre på att surfa, fota eller segla (för att bara nämna några aktiviteter)
 • Växa som person och få massor av erfarenheter – och nya vänner
 • Kort sagt, njuta av ditt livs äventyr!

Ha kul samtidigt som du lär dig ett språk med STS

Att plugga ett språk i landet där det talas har stora fördelar jämfört med att studera språket hemma. Du lär dig massor på lektionerna, men du övar bäst efter skolan när du faktiskt använder dig av språket. Kanske när du köper glass eller spelar beachvolleyboll.

Läs mer

Boende

Alla de boendealternativ som vi erbjuder är noggrant utvalda, eftersom vi vet att det är mer än bara en plats att sova. Det är din naturliga plats mellan lektioner och utflykter, där du umgås med nya vänner. Våra elever berättar ofta att det blir som ett andra hem.

Läs mer

Rolig fritid

En språkresa med STS omfattar mer än bara tid i skolan. Vi har planerat massor av aktiviteter för dig och din STS-ledare skräddarsyr det perfekta schemat för din grupp. Vill du ha mer utflykter och aktiviteter? Kolla efter spännande tillval på din resa!

Läs mer

STS Explorer Pass

Vill du maxa din språkresa? Kolla in STS Explorer Pass för din destination och se vad som ingår just där. Då får du möjlighet att hänga med på extra aktiviteter, till exempel till nöjesparker, besök i storstäder eller en unik sightseeing med cykel eller båt.

Läs mer

Ledare och resor

Vi har ett viktig motto när du reser med oss: safety first! Därför reser du alltid med en erfaren ledare som tar väl hand om dig från avresan tills du är tillbaka hemma igen – och självklart även under dina spännande veckor utomlands!

Läs mer

En vanlig vecka

Alla språkresor är unika på sitt sätt, men det finns vissa gemensamma faktorer: starka vänskaper, strandhäng, skratt, sightseeing och språk. Detta är ett exempel på en vanlig vecka i Brighton.

Läs mer

Vad får du ut av en språkresa?

När du väl är hemma igen efter dina veckor utomlands med oss kommer du att inse att din språkresa har gett dig mer än bara förbättrade språkkunskaper. Det är en resa som får dig att växa som person och ger dig massor av nya perspektiv på andra kulturer.

Läs mer

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018