Förbättra din engelska i West Palm Beach
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Engelska i West Palm Beach 

Ålder 13-19

Lär dig engelska bland höga palmer och varma havsbrisar i vackra West Palm Beach. Få ut det mesta av din sommar genom att lära dig nya saker, träffa vänner från andra delar av världen och njuta av det perfekta vädret i the Sunshine State.

Klassisk engelskakurs

Vår klassiska engelskakurs i West Palm Beach är mer än bara en engelskakurs. Du kombinerar ditt bästa sommarlov någonsin med engelskalektioner som är utformade för att du ska lära dig så mycket som möjligt på kort tid. Du får chansen att njuta av stadens vackra stränder och bra shopping samtidigt som du får nya vänner från andra delar av världen och åker på roliga utflykter och aktiviteter. Du kommer lära dig mycket och få ett ökat självförtroende och självständighet.

Lektionerna hålls på ett modernt campus och du bor i en studentkorridor tillsammans med andra studenter och STS-ledare. Våra kvalificerade och erfarna lärare ser till att du förbättrar din engelska genom roliga övningar. Det förbättrar kommunikationen och ger dig ett självförtroende när det kommer till dina språkkunskaper. Det är den perfekta blandningen av nytta och nöje och du får en sommar du aldrig glömmer.

Aktiviteter som ingår

På din språkresa till West Palm Beach i Florida ingår massor av roliga aktiviteter. Vad sägs om att slappa på stranden och shoppa på en outlet? Alla aktiviteter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till West Palm Beach? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

Vår språkresa till West Palm Beach ger dig möjlighet att uppleva det amerikanska studentlivet på campus.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flygbiljetter + ledare
  • Boende, campus/helpension
  • Språklektioner
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss