Språkresor 13–19 år
Discover You - in a new language
Tillbringa din sommar bland palmerna

Språkresa till West Palm Beach 

När du föreställer dig ett paradis så är bilden troligtvis mycket lik West Palm Beach: kilometer av gyllene stränder, palmer längs gatorna, varma havsbrisar och solnedgångar som gör dig mållös. Var skulle vara bättre att lära sig engelska på än under en språkresa till West Palm Beach?

Highlights

  • Långa vackra sandstränder
  • Fantastiskt väder året runt
  • Möjlighet till bra snorkling
  • Bra läge i “Sunshine State”
  • Grym shopping
  • Centennial Square waterfront park

Våra program

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i West Palm Beach 

Det är platser som West Palm Beach som har gett Florida sitt smeknamn: The Sunshine State. Med kilometer av gyllene stränder, palmer och varma havsbrisar är staden som tagen från ett vykort. Detta är den perfekta platsen att spendera din sommar på, lära dig engelska, träffa nya vänner från hela världen och njuta av det perfekta vädret vid Floridas kust. På vår klassiska engelskakurs i West Palm Beach får du chansen att förbättra alla aspekter av sin engelska tillsammans med klasskamrater från hela världen och kvalificerade lärare som alla har engelska som modersmål. Kursen är utformad för att du ska förbättra ditt ordförråd, uttal och flyt i språket. Du kommer märka att du förbättras varje dag och att ditt självförtroende växer. Du bor på ett amerikanskt college och får uppleva hur det är att bo på campus, vilket ger en känsla av självständighet och du har massor av tid att umgås med dina nya vänner och STS-ledare. Missa inte chansen att uppleva ditt livs bästa sommar!

Att bo i West Palm Beach 

Din språkresa till West Palm Beach ger dig en inblick i det amerikanska universitetslivet på campus. Du bor i en studentlägenhet på campus tillsammans med upp till fem andra STS-studenter, vilket inte bara är fantastiskt roligt utan ger dig dessutom en känsla av självständighet och chansen att växa som person. Vårt campus är utrustat med allt du kan tänkas behöva under resan och du har tillgång till alla skolans faciliteter. Det finns dessutom ett shoppingcenter med restauranger och butiker inom gångavstånd från campus.

Aktiviteter

Förutom dina dagliga engelskalektioner får du under din språkresa till West Palm Beach massor av roliga aktiviteter och utflykter. Du har gott om möjligheter att ta det lugnt på stranden eller testa olika vattensporter, shoppa på populära outlets, delta i roliga aktiviteter med andra språkreselever som era STS-ledare anordnar, och mycket mer. Och det kommer självklart bli en välkomstfest så ni kan starta er resa i stil.

Tillval  

Få ut ännu mer av din språkresa till West Palm Beach genom att lägga till STS Explorer Pass till din bokning. Med Explorer Pass får du tillgång till ännu fler aktiviteter och utflykter, och i West Palm Beach betyder det att du får snorkla i Key Largo, besöka Palm Beach Zoo & Conversation Society och spendera en hel dag på fantastiska Universal Studios! Missa inte chansen att lägga till dessa unika upplevelser till din bokning.

Om West Palm Beach

West Palm Beach är känt för att vara ett fantastiskt resmål med otroliga stränder dit amerikaner reser för att ta det lugnt och njuta av vädret och surfa. Det är dessutom en livlig stad som erbjuder kultur, fantastik shopping och god mat.

Snabbfakta

Språk: Engelska 
Invånare: 110,000 
Valuta: Amerikanska dollar 
Sommartemperatur: 24–32 °C 

Att resa till West Palm Beach 

Det är en lång resa till West Palm Beach, men vi kommer vara med dig under varje steg på vägen. STS-personal möter dig på din valda flygplats, och när du kommit fram kommer en buss ta dig och dina klasskamrater direkt till campus så du kan börja njuta av ditt äventyr direkt.

Sammanfattning

Det är svårt att föreställa sig en bättre plats att lära sig engelska på än här, ett idylliskt resmål som har allt som du kan önska dig när det kommer nöjen och avkoppling. Häng med på vår språkresa till West Palm Beach och spendera din sommar i vackra Florida, träffa nya vänner, skapa minnen för livet, förbättra din engelska och fyll ditt Instagram-flöde med bilder på otroliga solnedgångar. Boende på campus och ett fullspäckat schema med aktiviteter och utflykter kommer göra detta till din bästa sommar någonsin!

Se mer