Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Tillbringa din sommar bland palmerna

Engelska i West Palm Beach

Härliga Florida är USA:s främsta turiststat och har cirka 60 miljoner besökare per år. West Palm Beach är en av solskensstatens mest populära städer och hit besökare kommer året runt för att njuta av de vackra stränderna och det ljumma, turkosa havet men också för den härliga outletshoppingen till bra priser.


Välj kurs – West Palm Beach

Koden BESTXMAS ger dig rabatt

Engelska

Från 30 895 kr

Fakta om West Palm Beach

Språk: Engelska
Ålder: 13-19 år
Invånare: 104 000
Valuta: US Dollar
Simning: Pooler och stränder (utflykter)
Sommartemperatur: 23–32 °C
Shopping: Från designbutiker till outlets 

Amerikanskt universitetsliv på campus

Få en inblick i det amerikanska studentlivet! På din språkresa till West Palm Beach bor du på Keiser University Flagship Campus tillsammans med dina vänner och ledare. Campuset har suveräna sportanläggningar som vi har tillgång till och är beläget i en mycket vacker, tropisk miljö.

1-Skateboarding-Keiser-University-Florida.jpg

Du äter dina måltider i skolans fräscha cafeteria och delar rum med 2–3 andra STS-elever. 

Aktiviteter som ingår

På din språkresa till West Palm Beach i Florida ingår massor av roliga aktiviteter. Vad sägs om att slappa på stranden och shoppa på en outlet? Alla aktiviteter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

Välkomst- och avskedsfest

Vi både börjar och slutar vår språkresa i West Palm Beach på bästa möjliga sätt – med en stor fest på campus! Vi kommer ha roligt tillsammans med massor av musik och snacks. Under avskedsfesten får du även ditt kurscertifikat och diplom för att du har avslutat din språkkurs.

1_Orlando_CTM_Chloe_Guerin_1454.jpg

Flera strandutflykter

Vad vore en resa till West Palm Beach utan besök på vackra stränder? Under två till tre heldagar fokuserar vi till 100 % på att slappa på någon av Floridas fantastiska sandstränder. Vi solar, badar, spelar spel och bara njuter av tillvaron. Florida har några av USA:s absolut bästa stränder och med STS får du besöka några av dem. Håll utkik efter delfiner!

Shopping på outlets

Självklart planerar vi in tid för shopping! Florida är känd för sin billiga outletshopping och vi kommer besöka både Palm Beach Outlet och Sawgrass Mills som erbjuder förstklassig shopping. Du kommer få chansen att besöka massor av kända butiker och varumärken som säljs till mycket billigare priser än i Sverige.

Föreläsning om studentlivet i USA

Vi deltar i en föreläsning som handlar om studentlivet i USA. Internationella Keiser-studenter berättar om sina erfarenheter och du lär dig mer om livet som universitetsstudent i USA.

(Ingår endast för språkresor på 3 veckor)

Olika aktiviteter och sporter

Dina STS-ledare anordnar massor av roliga spel och aktiviteter för dig och dina språkresevänner under både förmiddagar och kvällar. Språkresan i West Palm Beach har inte en lugn stund utan vi aktiverar oss och har kul ihop under hela resans gång med bland annat laglekar, utmaningar, quiz och turneringar. De ser också till att du och dina nya vänner utövar massor av olika sportaktiviteter under språkresan. Du kan själv vara med och välja vilken sport du vill utöva och vara med på – allt är bara för skojs skull! Glöm inte att packa med dina träningskläder.

Om West Palm Beach

Följ med oss och upptäck det bästa av West Palm Beach – en stad som är den perfekta mixen av city- och strandliv. Det är en av södra Floridas största städer, där atmosfären är pulserande, palmerna vajande och solen strålande.

Upplev campus-livet i Florida

På din språkresa i West Palm Beach bor du på Keiser University Flagship Campus, vilket ger dig en fantastisk inblick i det amerikanska campuslivet! Keiser University är beläget i hjärtat av West Palm Beach, i en frodig tropisk miljö med fantastisk arkitektur. Campuset är omringat av vacker natur och vatten. Du går över en bro när du går från huvudbyggnaden till caféterian och på vägen kan du se allt från sköldpaddor, ödlor och fåglar.

Alla dina ledare och språkresevänner bor på campuset. Du äter samtliga måltider i skolans fräscha caféteria och vi har tillgång till gym och andra suveräna sportfaciliteter såsom tennisbanor. Du kommer älska att bo här!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018