Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Boka ditt äventyr för sommaren 2022 nu
USA West Coast

USA West Coast road trip

Ålder 15-19

Varför välja bara en destination i USA när du kan se så mycket mer? Vår road trip på amerikanska västkusten tar dig från Phoenix till San Fransisco. Det finns inget bättre sätt att förbättra din engelska på än att resa tillsammans med nya vänner från hela världen.

Lär dig engelska på en road trip i USA

Vi tror på kraften av att lära genom upplevelser. Det är när du använder språket i verkliga situationer medan du utforskar nya spännande platser, är med på roliga aktiviteter och umgås vänner från andra länder som språket når nya nivåer. Det är precis vad denna road trip handlar om.

Varje dag kommer vara ett nytt äventyr, och varje dag får du möjlighet att lära dig någonting nytt, testa någonting du aldrig gjort tidigare samt förbättra din engelska. Amerikaner du träffar längs vägen är välkomnande, öppna och vänliga så ta chansen att prata med dem. Detta är också en viktig del i upplevelsen som får dig att växa och öppna ditt sinne för nya möjligheter.

Om USA West Coast

Det finns inget bättre sätt att uppleva USA på än på en road trip. Och inget bättre sätt att förbättra din engelska på än att resa med nya vänner från hela världen.

Följ med på vår road trip USA West Coast som tar dig till de mest spännande platser. Förbered dig på att besöka kända städer som Las Vegas, Los Angeles och San Francisco och fantastiska naturområden som Grand Canyon, Yosemite National Park och Arizonas öknar.

Gör dig redo för 14 dagar av häftigt äventyr blandat med natur, kultur, vänskap och lärande!

Att resa till USA

Resan börjar i Phoenix, Arizona. Du bokar ditt flyg till Phoenix Sky Harbor International Airport. Transfer till flygplatsen till vårt hotell ingår. Där träffar du dina ledare och reskamrater och får ta del av ett välkomstmöte samma kväll. Här får du all information så att du blir väl förberedd, kan känna dig trygg och sedan njuta fullt ut av ditt äventyr.

Resan avslutas i San Francisco och du bokar ditt returflyg från Oakland International Airport. Transfer till flygplatsen ingår.

Sammanfattning

Om du är ute efter ett riktigt äventyr i sommar så kan du sluta leta nu. Följ med på vår road trip USA West Coast! Du får upptäcka västra USA, från Stilla havet till Grand Canyon, öknar och Yosemite. Du kommer besöka Kalifornien, Nevada och Arizona och uppleva några av landets mest spektakulära platser. Tänk multikulturella storstäder som Los Angeles, San Francisco and Las Vegas, stränder vid Stilla Havet, vilda kaktusar, Hollywood, limousiner, storslagen natur, enorma Sequoiaträd och mycket mer. I slutet av resan har du upplevt mer än vad många upplever under en hel livstid. Du kommer träffa nya vänner, förbättra din engelska och testa nya saker. Men, kanske viktigast av allt, du kommer öppna dig för en helt ny värld av möjligheter.

Resplan för USA West Coast

Moderna och bekväma bussar kör dig och dina reskamrater genom Kalifornien, Nevada och Arizona. Rutten är noga planerad för att du ska få ut så mycket som möjligt från dina två veckor i USA. Våra ledare tar väl hand om dig och ser till att du får en oförglömlig resa.

Maximera din resa

Få ut maximalt av din road trip i USA genom att lägga till ytterligare aktiviteter.

Boende

Du bor på olika hotell längs din road trip. Boende blir som en del av äventyret eftersom du kommer sova på nya platser nästan varje natt.

Att åka på en roadtrip ger en känsla av äventyr.

Vad ingår?

  • Transport till/från flygplats
  • Boende på hotell
  • Halvpension
  • Resa i buss
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter

Omdömen

Datum & priser

Flygbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst och avgångstider.