Språkresor 13–19 år
Discover You - in a new language
USA – Coast to Coast

Roadtrip: Coast to Coast i USA

Ålder 14-19

Varför välja bara en destination i USA när du kan se så mycket mer? Vår roadtrip Coast to Coast tar dig genom hela landet, genom 12 stater, från Los Angeles till New York (eller vice versa). Det finns inget bättre sätt att förbättra din engelska på än att resa tillsammans med nya vänner från hela världen.

Lär dig engelska på en roadtrip i USA

Vi tror på kraften av att lära sig genom upplevelser. Undervisning i klassrummet är väldigt viktig, men det som tar din engelska till nästa nivå är när du använder det i verkliga situationer medan du utforskar spännande platser, är med på roliga aktiviteter och når din fulla potential tillsammans med de andra studenterna. Det är vad denna roadtrip handlar om. Varje dag kommer vara ett nytt äventyr, och varje dag får du möjlighet att lära dig någonting nytt, testa någonting du inte gjort tidigare och förbättra din engelska. Du får många chanser att träna din engelska när du pratar med de andra studenterna, dina STS-ledare och lokalbefolkningen som du träffar längs vägen. Amerikaner är välkomnande, öppna och vänliga så ta chansen att prata med dem. Detta är också en viktig del i upplevelsen som får dig att växa och öppna ditt sinne för nya möjligheter.

Om Coast to Coast

Vår roadtrip Coast to Coast är en helt unik upplevelse. Du upptäcker några av världens mest spännande städer, inklusive New York, Los Angeles och Las Vegas, och får uppleva några av naturens underverk, som öknarna i Arizona och Grand Canyon, och grottor och varma källor i några av landets bästa nationalparker. Allt detta får du uppleva när du reser tillsammans med dina internationella vänner och fantastiska STS-personal i bekväma minibussar, åker på roliga aktiviteter, tränar på engelskan och skapar minnen för livet. I slutet av resan har du rest över 5000 kilometer och upplevt mer under en sommar än vad de flesta upplever under en livstid.

Att resa till USA

Oavsett om du startar din resa i Los Angeles eller New York så har du förmodligen en ganska lång resa framför dig. Men oroa dig inte, det är därför vi är här. STS-personal möter dig på din valda flygplats och stöttar dig hela vägen. När du landat möter du dina STS-ledare och reskamrater, sedan börjar ditt stora äventyr!

Sammanfattning

Om du är ute efter ett riktigt äventyr i sommar så kan du sluta leta, åk på vår roadtrip Coast to Coast. Du korsar hela USA, från Stilla havet till Atlanten (eller vice versa), besöker 12 olika stater och upptäcker några av landets mest spektakulära platser, från stora livliga stränder till vackra naturliga underverk. Du kommer träffa nya vänner, förbättra din engelska och testa nya saker. Kanske viktigast av allt, du kommer öppna dig för en helt ny värld av möjligheter.

Resplan för Coast to Coast

Moderna och bekväma minibussar kör dig och dina vänner genom 12 stater i USA. Resplanen är noga planerad för att ni ska få ut så mycket som möjligt från era tre veckor i landet. Våra erfarna STS-ledare tar väl hand om er och ser till att ni får en oförglömlig resa.

Notera att resan i vissa fall går från New York till Los Angeles, men att alla sevärdheter och aktiviteter givetvis är samma.

Maxa din språkresa

Få ut det mesta av din roadtrip i USA genom att lägga till STS Explorer Pass till din resa. Explorer Pass ger dig tillgång till extra aktiviteter och utflykter, så se till att du får den bästa möjliga upplevelsen!

Boende

Ditt boende under Coast to Coast är en del av äventyret. Eftersom du kommer förflytta dig nästan varje dag kommer du även sova på nya platser nästan varje natt.

Att åka på en roadtrip ger en känsla av äventyr.

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, hotell och camping
  • Resa i minibuss
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • Dricks till er guide
  • STS T-Shirt
  • Ryggsäck

Datum & priser

Kontakta oss