Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Den amerikanska rivieran

Språkresa till Santa Barbara

Santa Barbara – som även kallas ”den amerikanska rivieran” – fångar verkligen själva essensen av Kalifornien genom att staden på ett naturligt sätt kombinerar en tillbakalutad strandkänsla med inslag av glamour och elegans. Njut av det fina vädret, vackra stränder, förstklassig shopping och fantastisk mat samtidigt som du förbättrar din engelska tillsammans med nya vänner från jordens alla hörn.

Highlights

  • Vackra stränder och makalös surfning
  • Nära till stranden från staden
  • En avspänd kalifornisk livsstil
  • Avslappnad studentstad
  • Underbart soligt väder
  • Otroliga utflykter

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Santa Barbara

STS språkresa till Santa Barbara är en dröm som går i uppfyllelse. Plugga engelska med människor från jordens alla hörn samtidigt som du utforskar denna fantastiska stad och njuter av det fantastiska läget vid kusten. Stadens välkomnande stämning gör det enkelt för besökare att snabbt känna sig som hemma. Vår klassiska engelskakurs i Santa Barbara erbjuder en fantastisk mix av språklektioner och fritidsaktiviteter för att du ska få uppleva en fantastisk sommar i soliga Kalifornien med solsken, bad och äventyr. Alla våra lärare är utbildade och professionella och kursen är utformad för att maximera dina språkkunskaper och skapa en trygghet att kommunicera på engelska i alla situationer.

Din vistelse i Santa Barbara

Under din vistelse i Santa Barbara kommer du att bo med en lokal värdfamilj tillsammans med upp till tre andra STS studenter. Detta betyder att du blir mycket bättre på språket och får en äkta upplevelse av den amerikanska kulturen och livsstilen, och får testa på riktig amerikansk hemlagad mat. För många är upplevelsen som de delar med sin värdfamilj höjdpunkten på hela resan.

Aktiviteter

Din språkresa till Santa Barbara består av mer än bara engelskaklasser. Du har också möjligheten vara med på en bredd av roliga aktiviteter och utflykter så som strand- och shoppingdagar, besöka olika sevärdheter så som Santa Barbara botaniska trädgård eller en tur till The University of Santa Barbara. Engagerade och erfarna ledare från STS kommer vara med på alla aktiviteter och utflykter och ser till att du får ut så mycket som möjligt av din språkresa i soliga Kalifornien.

Tillval

Genom att lägga till ett STS Explorer pass har du har möjlighet att maximera din språkresa. Med Explorer Pass kan du delta i flera olika aktiviteter och utflykter och göra det bästa av din resa. På språkresan till Santa Barbara kommer Explorer Pass att ge dig ett tvådagarsbesök till Los Angeles där ni tillbringar en av dagarna dag på Universal Studios. Surflektioner eller stand-up paddling är andra aktiviteter du kan utöka din resa med. Missa inte något av detta!

Om Santa Barbara

Med sitt i stort sett perfekta väder året om, en avslappnad atmosfär och massvis att se och göra, så finns det knappast ett bättre ställe än Santa Barbara att uppleva ett amerikanskt äventyr. Staden bjuder på palmer, stränder, surf, gatukonst och shopping med en sofistikerad och glamourös atmosfär. Här möter havet de majestätiska bergen och den karakteristiska kolonialstilarkitekturen som finns i hela staden, vilket gör Santa Barbara till en verklig unik destination.

Snabbfakta

Språk: Engelska
Befolkning: 92,000
Valuta: US Dollar (USD)
Landsnummer: +1

Resa till Santa Barbara

Långa internationella resor kan kännas jobbiga, men vi finns här för att se till att du har en säker och bekväm resa till Santa Barbara. Vår personal möter dig vid din avreseflygplats och väl framme i Santa Barbara åker du direkt till ditt boende – allt för att du snabbt ska känna dig hemmastadd och börja njuta av en oförglömlig resa.

Sammanfattning

Vår språkresa till Santa Barbara är en dröm som går i uppfyllelse. Du kommer att upptäcka det bästa av Kalifornien, träffa underbara människor och njuta av stadens välkända stränder. Din engelska förbättras, du växer som person, utvecklar ett flyt i språket och skapar minnen för livet. Det är svårt att föreställa sig en bättre plats att få allt dettapå än i Santa Barbara, en internationell stad där kustnära ledighet möter Kaliforniens glamour.