Förbättra din engelska i San Diego

Engelska i San Diego

Värdfamilj
Engelska
Ålder 13-19

Det finns många anledningar till att San Diego är känd som USA:s finaste stad: det perfekta värdet, den avslappnade livsstilen, den välkomnande befolkningen, och mycket mer. Åk på våra språkresor till San Diego och kalla denna stad för ditt hem i några veckor under sommaren.

Klassisk engelskakurs

På vår klassiska engelskakurs i San Diego får du både nytta och nöje. Kursen är utformad för att ge dig det bästa av båda världarna, både när det gäller lektionerna i klassrummet och när du upptäcker staden genom alla aktiviteter och utflykter. Lektionerna hålls på Francis Parker School, en moden skola med fantastiska anläggningar och vackra omgivningar.

På Francis Parker erbjuder vi en unik möjlighet: Classroom Immersion. Det betyder att du under en vecka av resan kan välja att gå på lektioner tillsammans med skolans amerikanska studenter. Det ger dig möjlighet att omge dig av engelska och klasskamrater och lärare som har engelska som modersmål. Det kommer ta dina engelskkunskaper till nästa nivå och vidga dina vyer. Några av kurserna som du kan välja på Graphic Art and Design, Digital Photography, Computer Programming och Ceramic Art. Classroom Immersion är en unik upplevelse som du inte får missa!

Aktiviteter som ingår

Alla STS språkresor är fullspäckade av roliga aktiviteter, och resan till San Diego är inget undantag. Vad sägs om en get-away till LA, ett besök på kända San Diego Zoo eller strandhäng på berömda La Jolla? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till San Diego? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

I San Diego bor du i en noga utvald värdfamilj tillsammans med tre andra internationella studenter.

Att bo hos en värdfamilj innebär att du knyter varaktiga kontakter och får ett andra hem

Vad ingår?

 • Flygresa och ledare
 • Boende, värdfamilj/helpension
 • Språkträning
 • Aktiviteter och utflykter
 • STS Diplom
 • Ryggsäck

Datum & priser

Alla datum

  • Datum:
   Tue Jul 02 2019
   Längd:
   15 dagar
   Boende:
   Värdfamilj
   Från:
   Default FR
   2 140 kr
  • Datum:
   Tue Jul 02 2019
   Längd:
   22 dagar
   Boende:
   Värdfamilj
   Från:
   Default FR
   2 740 kr