Förbättra din engelska i Orlando
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Engelska i Orlando

Ålder 13-19

Få ut det mesta av din sommar genom att förbättra din engelska i den fascinerande och mångkulturella staden Orlando. Kombinera lektioner i klassrummet med spännande upplevelser, väx som person samtidigt som du njuter av Floridas härliga väder, koppla av på stranden och besök stadens berömda nöjesparker!

Klassisk engelskakurs

Språkresor är så mycket mer än bara en sommarkurs eller en semester. Det är en fantastisk möjlighet för dig att lära dig nya saker och växa som person. Vår klassiska engelskakurs i Orlando är utformad för att ge dig den bästa möjliga kombinationen av lektioner i klassrummet, personlig utveckling och fritid i den varma solen. Lektionerna äger rum på ett modernt campus med fantastiska anläggningar. Med denna inlärningsmiljö och med hjälp av våra erfarna lärare kommer du märka att du snabbt förbättrar din engelska, och du kommer få massor av möjligheter att öva när du upptäcker staden, tar det lugnt i solen eller åker berg- och dalbanorna i Orlandos nöjesparker. Var med om din bästa sommar någonsin!

Aktiviteter som ingår

På din språkresa till Orlando i Florida ingår massvis av roliga aktiviteter och utflykter. Vad sägs om ett krokodiläventyr, flera dagar på stranden och outletshopping? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Orlando? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

På din språkresa i Orlando bor du hos en noga utvald värdfamilj tillsammans med upp till tre andra STS-studenter.

Att bo hos en värdfamilj gör att du kan fördjupa dig i den lokala kulturen. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, värdfamilj
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss