Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Välkommen till "the sunshine state”

Engelska i Orlando

Åk på en språkresa till soliga Orlando i Florida. Här kan du njuta av det varma vädret, billig shopping och besöka några av de kända nöjesparkerna. Gör dig redo för en språkresa med massor av skratt och roliga utflykter!


Välj kurs – Orlando

Engelska

Från 19 995 kr

Fakta om Orlando

Språk: Engelska
Ålder: 13–19 år
Invånare: 250 000
Valuta: Amerikansk dollar
Simning: Pooler och stränder (utflykter)
Sommartemperatur: 23–33 °C
Shopping: Från designbutiker till outletbutiker

Vår skola var helt fantastisk och jag blev verkligen bättre på att prata engelska.
Nelly Robertsdotter
Orlando

Bo i värdfamilj i Orlando

På din språkresa i Orlando lever du som en riktig amerikan. Under din språkresa bor du i en av våra noggrant utvalda värdfamiljer tillsammans med andra elever.

2_Celeste_USA_Football_2103.jpg

Alla våra amerikanska familjer är väldigt måna om att du har det bra. Värdfamiljkulturen är stor här och de ser fram emot att ha dig och 2–3 andra elever i sitt hem. Det innebär att du får uppleva traditioner, familjeliv och vardagssituationer på amerikanskt vis.

Du äter frukost och middag hemma och här har du ypperliga tillfällen att öva på din engelska. På vardagar förbereder familjen en matsäck till din lunch och de skjutsar dig också till och från skolan.

Aktiviteter som ingår

På din språkresa till Orlando i Florida ingår massvis av roliga aktiviteter och utflykter. Vad sägs om ett krokodiläventyr, flera dagar på stranden och outletshopping? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Välkomst- och avskedsfest

Vi både börjar och slutar vår språkresa i Orlando på bästa möjliga sätt – med en fest! På välkomstfesten på er första kväll får ni möjlighet att lära känna varandra och leker lekar. Innan det är dags att åka hem kommer ni även ha en avskedsfest där ni äter pizza, dansar och har det roligt tillsammans. På avskedsfesten får ni även ett kurscertifikat och ett diplom för att ni har avslutat er språkkurs.

1_Orlando_CTM_Chloe_Guerin_1454.jpg

Sol, bad och stränder

Självklart åker vi till stranden för att sola och bada under vår språkresa i Orlando. Vilken strand vi åker till beror på väderförhållandena. Antingen åker vi till Daytona Beach, en helt otrolig strand på östkusten, eller till en strand i ett naturreservat på västkusten, där vi har möjlighet att spana efter delfiner som ibland simmar förbi. Här spelar vi spel, solar, badar och tar det lugnt – du bestämmer själv!

Utflykt till Wekiwa Springs State Park

Bara en timme utanför Orlando hittar vi Wekiwa Springs State Park. Här får vi njuta av fantastisk natur, äta mysig picknick och bada i det turkosa vattnet i källorna. Det finns även goda möjligheter att vandra, cykla och rida på hästar i parken. Längs med Wekiwa River och Rock Springs Run finns även möjlighet att paddla kanot och kajak. Vi kommer ha fantastiska dagar här där vi både slappar och hittar på roliga aktiviteter.

(Ingår endast för språkresor på 3 veckor)

Spännande äventyr i Gatorland

I Gatorland, som också kallas "The Alligator Capital of the World", kommer du vara med om ett äventyr utöver det vanliga. Här kan vi spana på alligatorer och krokodiler i alla storlekar. Floridas är känt för sitt exotiska djurliv, och det är något som du absolut inte får missa! Förbered dig för en dag full av spänning, djur och tropiska äventyr.

(Ingår endast för språkresor på 2 eller 3 veckor)

Besök på International Drive Resort Area

International Drive Resort Area i Orlando erbjuder roliga attraktioner i världsklass och massor av skoj. Här finns temaparker, restauranger och caféer men också shopping och olika föreställningar. Vi spelar dessutom minigolf bland porlande vattenfall, grottor och tropisk regnskog. Du och dina nya vänner får dessutom möjlighet att gå runt och upptäcka området.

(Ingår endast för språkresor på 2 eller 3 veckor)

Shoppingturer

Vi åker på två eller tre shoppingturer till berömda outlets och köpcenter där vi kollar in utbudet och gör fynd. Detta är ett perfekt tillfälle att köpa presenter till familjen och kanske en och annan till dig själv

Olika aktiviteter och sporter

När du inte har lektioner kommer dina STS-ledare anordna massor av roliga aktiviteter för er, och det kan vara allt från turneringar och talangshower till quiz-, spel- och filmkvällar. Dina STS-ledare anordnar dessutom flera olika sportaktiviteter till dig och din grupp under er språkresa. Ni får själva vara med och bestämma vilken sport ni vill utöva och hur mycket ni vill vara med i sportaktiviteterna, allt är för skojs skull! Glöm inte att packa med träningskläderna.

Om Orlando

Under dina veckor i Florida, som även kallas “The Sunshine State”, kommer du att förstå varför Orlando är ett populärt resmål för många turister. Alla älskar väl soliga dagar, ett tropiskt klimat och massor av fantastisk (billig) shopping? En språkresa till Florida är den perfekta blandningen av utbildning och sommarlov. 

Livet hos värdfamiljen och aktiviteter

Du bor hos en amerikansk värdfamilj och har ett schema även efter skolan med många aktiviteter tillsammans med vår erfarna STS-personal.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018