Välkommen till "the sunshine state”

Språkresa till Orlando

Orlando är en av USA:s mest besökta städer och en av våra mest populära resmål, med fantastiskt sommarväder, god mat och både shopping och äventyr runt varje hörn. Nöjesparkerna är bara början, boka nu och ta reda på det själv!

Highlights

  • Floridas tropiska väder
  • Nära till världskända nöjesparker
  • Grym shopping
  • Grönskande omgivningar
  • Blomstrande konst- och vetenskapsscen
  • Spännande matkultur

Våra program

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Orlando  

När du tänker på Orlando tänker du säkert på de världsberömda nöjesparker som staden är mest känd för. Orlando är en spännande stad med mycket mer att erbjuda, bland annat vackra, gröna stadsdelar, spännande konst- och underhållsscener, god mat och massor av shopping. Det är dessutom en mångkulturell stad där internationella festivaler firas året runt och med en välkomnande lokalbefolkning. ""The Sunshine State"" är en bra plats att lära sig engelska och tillbringa en oförglömlig sommar på. På vår språkresa i Orlando läser du vår klassiska engelskakurs. Du kommer inte bara förbättra din engelska tillsammans med de andra språkreseeleverna, utan också utforska Orlando och åka på roliga aktiviteter. Om du letar efter den perfekta sommardestinationen så har du hittat den.

Att bo i Orlando  

På din språkresa i Orlando bor du hos en lokal värdfamilj. Det ger dig en unik möjlighet att uppleva det amerikanska vardagslivet i en engelsktalande miljö. Du kommer bo tillsammans med några andra STS-elever vilket innebär att du kommer knyta starka vänskapsband med människor från andra delar av världen. Din värdfamilj står för de flesta av dina måltider, men beroende på aktivitet så äter vi ibland ute. De kommer köra dig till dina lektioner och hämta dig i slutet av dagen.

Aktiviteter

I Orlando har du massor av alternativ när det kommer till underhållning, och din språkresa kommer vara full av roliga aktiviteter och utflykter. Den exakta aktivitetsplanen varierar beroende på längden på din resa, men aktiviteter som kan ingå är stadens berömda nöjesparker, Daytona Beach eller Wekiwa Springs State Park, massor av shopping och naturligtvis STS Welcome Party och Farewell Party. Du kommer få den bästa upplevelsen av Orlando!

Tillval

Gå ett steg längre och maximera din språkresa genom att lägga till STS Explorer Pass till din bokning. I Explorer Pass i Orlando ingår heldagsutflykter till tre av Universal Studios nöjesparker: Universal Studios, Universal Studios Islands of Adventure och nya Volcano Bay, en tropisk vattenpark som både bjuder på spänning och avslappning.

Om Orlando  

Det är inte svårt att förstå varför Orlando är känt över hela världen för sina nöjesparker. De ger dig oförglömliga upplevelser där du ena minuten återupplever barndomsminnen och i nästa skriker från toppen av en berg- och dalbana. Men Orlando är mycket mer än bara nöjesparker. Det är en stad men massor av kultur, god mat, shopping och fint väder med möjlighet att slappa på stranden. Det finns många anledningar till att välja Orlando som språkresedestination!

Snabbfakta

Språk: Engelska
Invånare: 280,000 
Valuta: Amerikanska dollar 
Sommartemperatur: 24–33 °C 

Vår skola var helt fantastisk och jag blev verkligen bättre på att prata engelska. / Nelly

Att resa till Orlando

Att resa till Orlando med STS är enkelt och säkert. Våra ledare möter dig på din flygplats och när du landat i Orlando möts du av din värdfamilj som kör dig, och de andra studenterna som ska bo med er, hem till ert tillfälliga hem. Ni kan direkt göra er hemmastadda och börja njuta av en oförglömlig resa.

Sammanfattning  

Med sina världsberömda nöjesparker, soliga väder och fantastiska shopping är det inte svårt att se varför Orlando är ett sådant älskat resmål och en av våra mest populära språkresor. Om du väljer att resa till Orlando på språkresa kommer du få en oförglömlig sommar där du lär dig nya saker, reser, utforskar och skapar minnen för livet tillsammans med nya vänner.