Förbättra din engelska i New York
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Engelska i New York

Ålder 13-19

Kombinera studier och äventyr i New York med vår klassiska engelskakurs och få ut det mesta av din sommar. Förbättra din engelska medan du utforskar the Big Apple, träffar nya internationella vänner och testar att bo på campus i en riktig storstad.

Klassisk engelskakurs

Det är ingen överraskning att vår klassiska engelskakurs är vår mest populära kurs. Du får den perfekta kombinationen av lektioner i klassrummet och roliga aktiviteter, vilket gör att du får ut det mesta av din tid utomlands. Lektionerna hålls på Manhattan Language, en bra engelskaskola i hjärtat av New York med fantastiska lokaler och erfarna lärare.

Kursen är utformad för att du snabbt ska förbättra dina språkkunskaper, både när det kommer till uttal, ordförråd och flyt i språket. Du kommer snabbt märka av en stor förbättring. Och kanske viktigast av allt, du kommer få använda dina nya kunskaper i verkliga situationer tillsammans med dina klasskamrater, STS-personal och New York-bor.

Aktiviteter som ingår

Massor av roliga aktiviteter ingår under din språkresa till New York. Vad sägs att både besöka Top of the Rock och Frihetsgudinnan? Alla aktiviteter och utflykter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

Maxa din språkresa

Upplev mer på din resa genom att lägga till extra aktiviteter och utflykter till din bokning! På din resa till New York kan du välja att köpa till STS Explorer Pass.

Boende

Du bor i Residence Hall på Brooklyn College tillsammans med de andra studenterna och STS-personal.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, campus/helpension
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss