Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"
Välkommen till staden som aldrig sover

Språkresa till New York

New York är en levande storstad med 8 miljoner invånare, och är en symbol för den amerikanska drömmen. Staden har en internationell befolkning och massor att se och göra, vilket gör den till den perfekta platsen för en språkresa.

Highlights

  • En internationell stad
  • De blinkande ljusen vid Times Square
  • Lugna och vackra Central Park
  • New Yorks ikoniska skyline
  • Världsledande i konst, kultur, mat och mycket mer
  • Några av världens bästa museum

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i New York

Massor av platser hävdar att de “har någonting för alla”, men ingenstans är det mer sant än i New York City. Du känner igen de ikoniska landmärkena: Empire State Building, Frihetsgudinnan, Central Park och många fler. I staden väntar överraskningar runt varje hörn, och du kommer snabbt märka att du aldrig är långt från unika evenemang och spännande äventyr. Du har möjlighet att förbättra din engelska under sommaren tillsammans med ungdomar från hela världen och utforska New York och allt som staden har att erbjuda. Vår klassiska engelskakurs i New York är utformad så du ska få den perfekta blandningen av lektioner i klassrummet och fritid. Alla våra lärare har engelska som modersmål, har professionell utbildning och många års erfarenhet av läraryrket. Det gör att du kommer märka att din engelska snabbt förbättras, både i klassrummet och när du pratar med dina klasskamrater och med människorna i New York. Missa inte chansen att förbättra din engelska i en av världens mest spännande städer!

Att bo i New York 

På din språkresa i New York har du en unik chans att uppleva livet på ett amerikanskt universitet genom att bo i studentkorridor på campus. Det innebär inte bara att du kommer spendera mer tid med dina nya vänner på campusområdet, i loungen och i andra gemensamma utrymmen, utan också att du kommer få en stark känsla av självständighet och självförtroende (självklart kommer STS finnas på plats hela tiden och hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva). Helpension ingår på campus, och du får ett tunnelbanekort för din tid i New York.

Aktiviteter

När du inte har lektion kommer du vara upptagen med olika aktiviteter och utflykter runtom i staden. Aktivitetsplanen kan variera men några av de aktiviteter som ingår i resan till New York är Metropolitan Museum of Art, 9/11 Memorial Museum och American Museum of Natural History, liksom en tur till Frihetsgudinnan och Ellis Island, åka upp i Empire State Building och en shoppingtur på 5th Avenue. Det finns inget slut på äventyren som väntar i den fantastiska staden New York.

Tillval

Du kan lägga till ännu fler äventyr på din språkresa i New York genom att lägga till STS Explorer Pass till din bokning. Explorer Pass i New York ger dig massor av häftiga upplevelser: få adrenalinet att pumpa i berg- och dalbanorna på nöjesparken Six Flags, en härlig dag på ikoniska Coney Island, eller spendera en dag på Jones Beach på Long Island dit lokala New York-bor flyr den pulserande staden.

Om New York 

New York är verkligen en världsstad, med olika människor, kulturer, språk och erfarenheter. Du känner antagligen till de ikoniska sevärdheterna och kända landmärkena, men du kan aldrig riktigt förstå stadens magi innan du är där och går runt på gatorna och tar in stadens alla ljus och unika stadsdelar. Upptäck spänningen i New York under denna unika språkresa!

Snabbfakta

Språk: Engelska  
Invånare: 8.6 miljoner 
Valuta: Amerikanska dollar
Sommartemperatur: 20–29 °C 

Att resa till New York  

STS-personal kommer vara där för att hjälpa dig under hela resan till New York. Vi möter dig på din valda flygplats och när du anländer till New York kommer du hämtas av en buss som tar dig och de andra språkreseeleverna direkt till ert boende. Resan kan vara lång, men du kommer bli väl omhändertagen från början till slut.

Sammanfattning

Vår språkresa i New York är en unik upplevelse som tveklöst kommer göra detta till den bästa sommaren i ditt liv. Du får inte bara chansen att förbättra din engelska, utan du får dessutom upptäcka en av världens häftigaste städer. Kanske det bästa av allt är att du kommer träffa nya vänner från hela världen och skapa minnen som du bär med dig långt efter att du kommit hem. Gör dig redo för en oförglömlig sommar!

Se mer