Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Välkommen till staden som aldrig sover

Engelska i New York

New York City har över 8 miljoner invånare och är verkligen symbolen för den amerikanska drömmen. Oavsett vad du gillar har New York något för alla och folket som bor här delar ett motto: allt är möjligt! Med STS får du bästa möjliga språkutbildning medan du upplever en av världens coolaste städer.


Välj kurs – New York

Engelska

Från 24 995 kr

2_Staff_Anne-Mie_New_York.jpg

Vi visar dig det bästa av New York

New York är en stad full av kända sevärdheter och självklara selfiespots. Våra ledare tar väl hand om dig och ser till att du får ut mesta möjliga av dina veckor i ”The Big Apple”.

Utforska New York med oss

1-Maria-Lauvsnes-Coast-to-Coast-USA-City (1).jpg

Maxa din resa

Få ut det mesta av din resa till New York! Med STS Explorer Pass kommer din resa att fyllas med ännu fler roliga aktiviteter och utflykter.

Läs mer om STS Explorer Pass

Fakta om New York

Språk: Engelska
Ålder: 13–19 år
Invånare: cirka 8 miljoner
Valuta: Amerikansk dollar
Simning: -
Sommartemperatur: 20–29 °C
Shopping: Här finns allt. I varje gathörn! 

Vi är så glada att erbjuda New York som en nyhet under 2017 och är säkra på att kursen kommer att leverera fantastiska upplevelser!
Hanna
Sverigechef

Campuslivet i New York

Under din språkresa till New York får du känna på hur det är att vara en amerikansk student. Att bo på campus är ett perfekt sätt att träffa människor från hela världen och få massor av möjligheter att ytterligare vässa dina språkkunskaper.

1-Welcome-Camp-New-Rochelle-Football_9750 (2).jpg

Aktiviteter som ingår

Massor av roliga aktiviteter ingår under din språkresa till New York. Vad sägs att både besöka Top of the Rock och Frihetsgudinnan? Alla aktiviteter och utflykter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

1_Cross_Country_Top_of_the_rock2.jpg

Besök på Top of the Rock

Du har antagligen sett många fantastiska bilder från Top of the Rock – ett toppval bland turister. Top of the Rock ger dig en 360° utsikt över vackra NYC och vi lovar dig en helt oförglömlig upplevelse. På Top of the Rock får du en äkta storstadsupplevelse, och det kommer kännas som att du är på toppen av världen.

Metropolitan Museum of Art

Vi besöker Metropolitan Museum of Art, även känt som "The Met", ett av världens största och mest kända museum. Museet ligger alldeles vid Central Park på Manhattan och har över två miljoner konstverk i sina samlingar. År 2016 var detta det femte mest besökta museet i världen. Om du gillar serien Gossip Girl så kommer du definitivt känna igen trapporna utanför museet där Blair och Serena ofta satt.

9/11 Memorial & Museum

Vi besöker National September 11 Memorial & Museum längst ner på Manhattan, som har skapats till minne av terrorattacken mot World Trade Center som skedde på precis denna plats år 2001.

Frihetsgudinnan & Ellis Island

Vad vore en resa till New York utan att se Frihetsgudinnan? Vi spanar in denna mäktiga staty och besöker även Ellis Island, ön där miljontals immigranter gick i land på 1800- och 1900-talet.

Besök på American Museum of Natural History (AMNH)

Vi besöker ett av stadens många museer, AMNH, där vi spenderar en rolig och lärorik dag. Den populära filmen "Natt på museet" spelades in här, och vi rekommenderar dig att se filmen innan besöket. Förutom alla tillfälliga utställningar som museet erbjuder, så finns det möjlighet att se filmer i både 3D och 2D, och otrolig utställning om dinosaurier.

Empire State Building

Empire State Building är det mest karaktäristiska landmärket i New York, så självklart missar vi inte detta när vi är här. Byggnaden är 443 meter hög, och var under många år världens högsta byggnad. Vi åker upp för att ta del av den otroliga utsikten över Manhattan, och när vädret är klart ser du till och med New Yorks fyra andra distrikt.

3-Hanna-Friberg-USA-7324-001.jpg

Promenad och shopping på 5th Avenue

Självklart promenerar vi längs den omåttligt populära 5th Avenue för shopping i världsklass. Här finns exklusiva butiker som Gucci och Chanel, men också populära och något billigare butiker som H&M, GAP och Victoria's Secret. 5th Avenue är en väldigt populär aveny, och här får du den sanna New York-känslan bland turister, bankmän och trendiga New York-bor.

Om New York

Stadens centrala del, Manhattan, är en pulserande ö som aldrig sover. När du stiger ut på de myllrande gatorna önskar du förmodligen att du kunde vara vaken längre för att hinna se allt. New Yorks skyline, med otaliga skyskrapor, är legendarisk. Avenyerna och sidogatorna är fyllda med invånare, turister, gula taxibilar och trottoarförsäljare.

New York har något för alla och när du har funnit ”ditt eget New York” vill du aldrig resa därifrån och du kommer att återvända igen och igen. Vi längtar efter att få ta dig dit!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018