Förbättra din engelska i LA

Engelska i Los Angeles

Campus
Engelska
Ålder 13-19

När du föreställer dig Los Angeles ser du långa stränder med palmer, shopping i Beverly Hills och glamouren i Hollywood framför dig. Det är en internationell stad som är full av överraskningar, en perfekt plats att spendera din sommar på, där du lär dig engelska och träffar nya vänner från hela världen.

Klassisk engelskakurs

Under din tid i Los Angeles läser du vår klassiska engelskakurs, vår mest populära kurs. För att du ska hamna i en klass där alla har samma förförståelse som du gör du första dagen ett placeringstest. Det gör att du kommer få ut det mesta av dina lektioner. Du bor och har alla lektioner på Whittier College. Dina lärare har engelska som modersmål och har lång erfarenhet av läraryrket. Allt studiematerial ingår, och i slutet av kursen får du ett STS-diplom vid examensceremonin.

Aktiviteter som ingår

Massor av roliga aktiviteter ingår på din språkresa i Los Angeles. Vad sägs om en guidad tur i Hollywood, strandhäng på Santa Monica Beach och ett besök på Universal Studios? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Los Angeles? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder.

Boende

På din språkresa till Los Angeles bor du på campus med andra STS-studenter från hela världen. Campuset är en del av Whittier College och omges av palmer och grönska strax utanför Los Angeles.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

 • Flygresa och ledare
 • Boende, campus/helpension
 • Språkträning
 • Aktiviteter och utflykter
 • STS Diplom
 • Ryggsäck

Datum & priser

Alla datum

  • Datum:
   Sat Jun 29 2019
   Längd:
   23 dagar
   Boende:
   Campus
   Från:
   Vols non inclus
   3 190 kr