Språkresor 13–19 år
Discover You - in a new language
Prova collegelivet i soliga LA

Språkresa till Los Angeles

Glamouröst och avslappnat, innovativt och coolt. Ingenting slår Los Angeles på sommaren! Åk på en språkresa till Los Angeles, förbättra din engelska, ta det lugnt på stranden och upplev det bästa av Kalifornien.

Highlights

  • Kaliforniens vackra kust
  • Glamouren i Hollywood och Beverly Hills
  • Shopping i världsklass på Rodeo Drive
  • Stränderna i Santa Monica och Venice Beach
  • Fascinerande blandning av kulturer
  • Fantastiskt väder året runt

Våra program

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Los Angeles

STS språkresa i Los Angeles är en dröm som går i uppfyllelse! Studera engelska med ungdomar från hela världen samtidigt som du utforskar denna fascinerande stad och alla dess sevärdheter. Det är en multikulturell stad med välkomnande och öppna invånare, du kommer känna dig som hemma med en gång! I Los Angeles läser du vår klassiska engelskakurs som ger dig en bra blandning av språklektioner och fritidsaktiviteter där du kan njuta av sommaren i soliga Kalifornien. Alla våra lärare är utbildade och kursen är utformad för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina språkstudier och få ett ökat självförtroende när det kommer till att kommunicera på engelska i olika typer av situationer.

Att bo i Los Angeles 

På din språkresa i Los Angeles bor du och de andra STS-studenterna på ett härligt campus utanför centrala LA, som är omgivet av palmer och grönområden och har en stor pool. Här finns caféer, restauranger, bio och bra shopping. Du kommer älska livet på campus!

Aktiviteter

Din språkresa till Los Angeles innehåller mycket mer än bara engelskalektioner. Du kommer dessutom få vara med på massor av roliga aktiviteter och utflykter, som ett besök på Universal Studios, Santa Monica Beach och sightseeing i Los Angeles och Hollywood. Alla aktiviteter och utflykter leds av erfarna och engagerade ledare från STS, de ser till att du får ut det mesta av din sommar i soliga Kalifornien.

Tillval

Få ut det mesta av din språkresa genom att lägga till STS Explorer Pass till din bokning. Explorer Pass ger dig tillgång till ännu fler aktiviteter och utflykter så att din resa ska bli så bra som möjligt. På våra språkresor till Los Angeles ingår en halvdag i vackra Venice Beach, en heldagsutflykt till San Diego och massor av roliga aktiviteter och sevärdheter i ditt Explorer Pass.

Om Los Angeles 

Los Angeles är en internationell stad, här bor människor från över 140 olika länder som talar över 200 olika språk. Staden är känd som “The City of Dreams”, och det är en plats som har något för alla, där människor från hela världen uppfyller sina drömmar. Med näst intill perfekt väder året runt, en avslappnad atmosfär och massor att upptäcka finns det knappast någon bättre plats att uppleva ett äkta amerikanskt äventyr på.

Snabbfakta

Språk: Engelska
Invånare: 3.8 miljoner 
Valuta: Amerikanska dollar
Sommartemperatur: 25–28 °C 

Hela resan var fantastisk, förutom slutet då jag fick lämna alla mina nya vänner. / Emily

Att resa till Los Angeles

Våra ledare möter dig på din valda flygplats och ni flyger tillsammans till Los Angeles. Där åker du och de andra språkreseeleverna direkt till ert boende där ni gör er hemmastadda och börjar njuta av er oförglömliga resa.

Sammanfattning

Vår språkresa i Los Angeles är en dröm som går i uppfyllelse. Du får upptäcka det bästa av Los Angeles och Kalifornien, träffa fantastiska människor, njuta av stadens sevärdheter och bo på ett amerikanskt college tillsammans med de andra språkreseeleverna och STS-ledare. Los Angeles är en av våra studenters favoritstäder i USA och en av de bästa platserna att spendera din sommar på!

Se mer