Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Prova collegelivet i soliga LA

Engelska i Los Angeles

Sol, strand och engelska i USA's ”Golden State”. Häng med till Los Angeles i tre veckor om du vill ha en förstklassig språkresa. LA är en stad som du bara måste åka till och våra STS-ledare ser till att du får uppleva alla sevärdheter i staden och området i kring. 


Välj kurs – Los Angeles

2000 kr rabatt!

Engelska

Från 37 595 kr

1_California_0149.jpg

Prova på livet på campus

I LA bor du som en äkta amerikansk student på det vackra Whittier College. Campuset ligger strax utanför Los Angeles. Här kan du koppla av vid poolen tillsammans med massor av nya, internationella vänner samtidigt som du vässar dina engelskkunskaper.

Läs mer om campuslivet

8_Universal_Studios_8841 (1).jpg

Shopping, sightseeing och minnen för livet

Du börjar din tid i LA med en träff på campus. Dina ledare ordnar sedan med sightseeing, shopping, stadstur i San Diego, besök i Venice Beach och naturligtvis ett besök på häftiga Universal Studios!

Läs mer om aktiviteter i LA

Fakta om Los Angeles

Språk: Engelska
Ålder: 13–19 år
Invånare: 3,8 miljoner
Valuta: Amerikansk dollar
Simning: Många stränder längs kusten och en pool på campus
Sommartemperatur: 25–28 °C
Shopping: Macy’s, Nordstrom, Rodeo Drive, The Grove

Hela resan var fantastisk, förutom slutet då jag fick lämna alla mina nya vänner.
Emily Göransson
Los Angeles

Campus i Los Angeles

På din språkresa till Los Angeles får du uppleva den amerikanska college-andan när du bor på campus. Känn på hur det är att vara student i USA och få massor av nya bekantskaper på Whittier College!

1_0891_Whittier_College_California_Club_IMG_9522.jpg

Whittier College ligger i utkanten av Los Angeles. Det är en väl ansedd skola med ett vackert beläget campus. Du delar rum med andra elever och har tillgång till både gym och pool. Dina STS-ledare bor också här. Frukost och middag ingår och på vardagar får du även lunch.

Tillsammans med nya vänner och ledare får du möjlighet att öva din engelska och känna dig som en äkta amerikansk student.

Aktiviteter som ingår

Massor av roliga aktiviteter ingår på din språkresa till Los Angeles. Vad sägs om en guidad tur i Hollywood, strandhäng på Santa Monica Beach och ett besök på Universal Studios? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

1_Coast_to_Pirates_2217.jpg

Besök på Universal Studios

Vårt besök på Universal Studios är ett av de mest uppskattade på språkresan. Universal Studios är en av Hollywoods äldsta filmstudior och ett av de populäraste nöjesfälten i Los Angeles. Vi går bakom kulisserna, besöker The Wizard World of Harry Potter och åker karuseller bland mycket annat.

Sightseeing i LA och Hollywood

Beverly Hills med (fönster)shopping på Rodeo Drive, promenad på Hollywood Walk of Fame, vackra vyer från Griffith Observatory och kaffe på Melrose Avenue, bland mycket annat. På denna sightseeingtur ser vi alla typiska Los Angeles-måsten och berömda kvarter. Vi går dessutom på en guidad tur i Hollywood där vi får möjlighet att se hur det ser ut “behind the scenes” i flera kända filmstudios.

Strandutflykt till Santa Monica Beach

Vi åker till populära Santa Monica Beach i Santa Monica, i västra Los Angeles. Här njuter vi av den vackra stranden där vi solar och badar, vi strosar omkring i den turisttäta stadsdelen, äter glass och har det toppen. Santa Monica Beach är en lång strand omringad av vackra palmer och härligt vatten. Här hittar du dessutom ett stort utomhusgym och ett nöjesfält. Du kommer få en sann Kalifornien-vibe i Santa Monica!

Välkomst- och avskedsfest

Vi både börjar och avslutar vår språkresa i Los Angeles på allra bästa sätt – med en stor fest på campus. Vi lyssnar på musik, äter snacks, badar i poolen och har det riktigt kul ihop. Under avskedsfesten får du dessutom ditt kursintyg och diplom för avslutad språkkurs.

Många olika aktiviteter och sporter

När du inte går i skolan eller är iväg på utflykt har vi varje dag fullt upp med roliga aktiviteter på campusområdet som dina STS-ledare anordnar. Vi spelar turneringar, har quizkvällar, filmkvällar, talangtävlingar, spelar spel och gör mycket annat skoj som är högt uppskattat av våra elever. Aktiviteter ingår varje dag under samtliga språkreseveckor, både innan och efter dina lektioner, så förbered dig på en fullspäckad språkresa i Los Angeles.

Om Los Angeles

Los Angeles har allt –  glamour i Hollywood och Beverly Hills, roliga aktiviteter på Universal Studios och Disneyland, och lyxshopping på Rodeo Drive bland mycket annat. Leta efter kändisarnas stjärnor på Hollywood Walk of Fame och bli inte förvånad om du stöter på din favortiskådis när du ska köpa en milkshake eller en donut.

Los Angeles är en storstad med en kustlinje som består av många fina sandstränder, bryggor och skickliga surfare. Du kanske har hört talas om bland annat Santa Monica, Venice och Marina del Ray? Du och din grupp är i goda händer hos våra ledare som tar med dig till de häftigaste ställena i staden.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018