Fantastiskt läge på the Sunshine coast
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Engelska i Florida

Ålder 13-19

Den bild du har i huvudet av ett tropiskt paradis är vad Florida är. Kilometerlånga vita stränder, palmträd längst med gatorna, en varm havsbris som sveper genom håret och en solnedgång som får dig att tappa hakan. Finns det något bättre ställe att lära sig engelska på än här?

Klassisk engelskakurs

Lär dig engelska bland svajande palmträd och där en sval havsbris sveper förbi i vackra Florida. STS klassiska engelskakurs bjuder dig på den bästa sommaren någonsin med värdefulla lektioner som är designade så att du garanterat förbättrar dina språkkunskaper på kort tid. Du får chansen att njuta av Floridas vackra stränder och fantastisk shopping samtidigt som du träffar vänner från jordens alla hörn. Du har möjligheten att delta i spännande aktiviteter och utflykter, men även skaffa nya erfarenheter och växa som person. Engelskalektionerna hålls på ett modernt universitetscampus där du bor tillsammans med alla andra STS studenter och personal. Vår kvalificerade och erfarna lärare kommer se till att du förbättrar din engelska och blir trygg i dina språkkunskaper genom roliga och dynamiska övningar.

Aktiviteter

Din språkresa till Florida inkluderar massvis med spännande aktiviteter. Vad sägs om en rolig dag på stranden eller outlet-shopping? Alla aktiviteter och utflykter har engagerade och erfarna ledare från STS på plats.

Notera att aktiviteter kan ändras.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Florida? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Din vistelse i Florida

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flygbiljetter + ledare
  • Boende, campus/helpension
  • Språklektioner
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Datum & priser

Kontakta oss