Språk- och ungdomsresor 13–19 år
The Sunshine state

Språkresa till Florida

Med häpnadsväckande stränder, palmprydda avenyer och ett vibrerande stadsliv är Florida inte bara den perfekta sommardestinationen, utan även en stor och spännande stad som har så mycket mer att erbjuda än bara härligt solsken. Upptäck allt denna kreativa, aktiva och färgstarka stad har att erbjuda tillsammans med dina internationella reskompisar, och förbättra din engelska samtidigt som du njuter av en oförglömlig sommar i ”the Sunshine State”.

Highlights

  • Kilometerlånga vackra stränder
  • Fantastiskt läge i ”the Sunshine State”
  • Fantastiskt väder
  • Multikulturell stad
  • Bra snorkelställen
  • Utmärkta shoppingmöjligheter

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Florida

Kilometerlånga gyllene stränder, avenyer kantade av palmer och en varm havsbris som sveper förbi – Florida förtjänar mer än väl sitt smeknamn ”the Sunshine State”. Detta är det idealiska stället att tillbringa din sommar för att lära dig engelska, skaffa nya internationella vänner och njuta av det perfekta vädret vid den vackra kusten. Under vår klassiska engelskakurs i Florida har du möjlighet att förbättra din engelska på alla sätt tillsammans med klasskamrater från hela världen och kvalificerade lärare med engelska som modersmål. Programmet är designat så att du förbättrar ditt ordförråd, uttal och flödet i språket. I takt med att ditt självförtroende växer kommer du även att upptäcka att du talar språket bättre för varje dag som går. Missa inte tillfället att uppleva ditt livs bästa sommar!

 Att bo i Florida

Din språkresa till Florida kommer att ge dig en försmak av det verkliga amerikanska campuslivet. Du kommer att bo på ett campus i Boca Raton, en vacker stad vid kusten precis norr om Miami som bjuder på fantastiska stränder och en lyxig atmosfär. Du bor tillsammans med upp till fem andra STS-studenter i en svit, vilket inte bara kommer att bli otroligt roligt utan ger dig även en känsla av självständighet och låter dig växa som person. Campus är utrustat med allt du behöver under din vistelse. Du har även tillgång till skolans utmärkta faciliteter och inom gångavstånd från campus hittar du restauranger, butiker och underhållning.

Aktiviteter

Förutom de dagliga engelskalektionerna så inkluderar din språkresa till Florida även en stor variation av aktiviteter och utflykter. Du har vid flera tillfällen möjligheten att varva ned på stranden, testa på olika vattensporter, shoppa dagarna i ända på outlets eller vara med på roliga STS-aktiviteter tillsammans med de andra studenterna. Och dessutom har vi en stor välkomstfest för att du ska kunna börja din resa med stil.

 Tillval 

För att få ut mer av din resa till Florida kan du lägga till STS Explorer Pass. Då får du tillgång till fler aktiviteter och utflykter, vilket i Florida innebär snorkling i Key Largo och en heldag på Universal Studios! Missa inte tillfället att lägga till dessa unika upplevelser till din bokning.

Om Florida

Florida är främst känt för att vara en fantastisk destination med storslagna stränder och en plats dit amerikaner åker på sin lediga tid för att surfa och koppla av i solen. Boca Raton är typiskt Florida, med palmer längs gatorna och en sval havsbris. Men det är även en spännande och livfull stad med fantastisk kultur, shopping och mat. Missa inte alla oförglömliga upplevelser som ”the Sunshine State” har att erbjuda!

Snabbfakta

Språk: Engelska
Befolkning: 21 miljoner
Valuta: US Dollar (USD)
Landsnummer: +1

Att resa till Florida

Det är en lång resa till Florida, men vi är med dig under hela tiden. Ledare från STS möter dig flygplatsen du reser från och väl framme i Florida hämtar en buss upp dig och dina nya klasskompisar och kör er direkt till campus. Allt för att du ska kunna börja njuta av äventyret så fort som möjligt!  

Sammanfattning 

Det är svårt att tänka sig ett bättre ställe att lära sig engelska än på den idylliska sommardestinationen Florida. Här finns alltid något för alla, vare sig du bara vill ta det lugnt eller hitta på roliga aktiviteter. Häng med på vår språkresa till Florida för att spendera din sommar vid den vackra kusten, träffa nya vänner, skapa minnen för livet, förbättra din engelska och fyll ditt Instagramflöde med oslagbara bilder av solnedgången. Med en rad olika spännande aktiviteter och utflykter samt ett riktigt campusliv, kommer du garanterat få den bästa sommaren någonsin!