Kilometerlånga vackra stränder

Språkresa till Florida

Spektakulära stränder, palmer längst med vägen och ett levande stadsliv. Florida är inte bara den perfekta sommardestinationen, utan även en stor och spännande stad som har så mycket mer att erbjuda än bara härligt solsken. Upptäck allt denna kreativa, dynamiska och färgstarka stad har att erbjuda tillsammans med andra internationella studenter. Förbättra din engelska samtidigt som du njuter av en oförglömlig sommar i den så kallade ”Sunshine State”.

Highlights

  • Kilometerlånga vackra stränder
  • Fantastiskt läge på the Sunshine coast
  • Fantastiskt väder
  • Multikulturell stad
  • Vacker snorkling
  • Utmärkt shopping

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Lär dig engelska i Florida

Kilometerlånga vita stränder, palmfyllda alléer och en varm havsbris som sveper förbi - Florida förtjänar smeknamnet ”Sunshine State”. Detta är det perfekta stället att spendera en sommar på för att lära sig engelska, skaffa nya internationella vänner och njuta av det vackra vädret vid kusten. Under vår klassiska engelskakurs i Florida har du chansen att förbättra din engelska på alla aspekter tillsammans med klasskamrater från hela världen och kvalificerade lärare med engelska som modersmål. Programmet är designat så att du förbättrar ditt ordförråd, uttal och flyt i språket. I takt med att ditt självförtroende växer kommer du även upptäcka att du talar språket bättre för varje dag som går. Missa inte möjligheten att uppleva din bästa sommar någonsin!

 Att bo i Florida

Din språkresa till Florida kommer att ge dig en försmak av det verkliga amerikanska campuslivet. Du bor på campus tillsammans med andra STS studenter, vilket inte bara är otroligt kul utan ger dig även en känsla av självständighet som får dig att växa som person. Campus är utrustat med allt du behöver under din vistelse. Du har även tillgång till skolans utmärkta faciliteter. Inom gångavstånd från campus hittar du restauranger, butiker och underhållning.

Aktiviteter

Förutom de dagliga engelska lektionerna så inkluderar din språkresa till Florida även en stor variation av aktiviteter och utflykter. Du har vid flera tillfällen möjligheten att slappa på stranden, testa på olika vattensporter, shoppa på outlets eller delta i roliga aktiviteter tillsammans med andra studenter som anordnas och leds av ledare från STS. I början av din resa anordnas en stor välkomstfest för att börja din resa med stil.

 Tillval 

För att få ut mer av din resa till Florida kan du lägga till STS Explorer Pass. Explorer Pass ger dig tillgång till fler aktiviteter och utflykter, vilket i Florida innebär snorkling i Key Largo och en heldag på Universal Studios. Missa inte chansen att lägga till dessa unika upplevelser till din bokning.

Om Florida

Florida är främst känt för att vara en fantastisk destination med storslagna stränder och en plats dit amerikaner åker på sin lediga tid för att surfa och koppla av i solen. Det är en spännande stat med livfulla städer, kulturella erbjudanden samt fantastisk shopping och mat. Missa inte alla oförglömliga upplevelser Florida har att erbjuda!

Snabbfakta

Språk: Engelska
Befolkning: 21 miljoner
Valuta: US Dollar (USD)
Landsnummer: +1

Att resa till Florida

Det är en lång resa till Florida, men vi är med dig under hela resan. Ledare från STS möter dig på den flygplats du reser från och väl framme i Florida hämtar en buss upp dig och dina nya klasskompisar och kör er direkt till campus. Allt för att du ska kunna börja njuta av äventyret så fort som möjligt!  

Sammanfattning 

Det är svårt att tänka sig ett bättre ställe att lära sig engelska på än i den idylliska sommardestinationen Florida. Här finns alltid något för alla, vare sig du vill ta det lugnt eller hitta på roliga aktiviteter. Häng med på vår språkresa till Florida för att spendera din sommar vid den vackra kusten, träffa nya vänner, skapa minnen för livet, förbättra din engelska och fylla ditt Instagramflöde med oslagbara solnedgångsbilder. Med en rad olika spännande aktiviteter och utflykter samt ett riktigt campusliv kommer du garanterat få den bästa sommaren någonsin.