Språkresor
+46 771-20 20 40
USA:s finaste stad

Ha det bra i Kalifornien

Tiden efter skolan är till för en massa spännande aktiviteter. När skolan är slut för dagen får du följa med dina STS-ledare till de bästa platserna i San Diego, inklusive stränder och köpcenter.

3_Hollywood_Sign_Los_Angeles_DSC04764.jpg

Tre dagar och två nätter i Los Angeles

I fantastiska LA besöker vi Santa Monica, Venice Beach och Hollywood med den berömda Hollywood-skylten och Walk of Fame.

1-Aquatica-Seaworld-San-Diego-Flamingo.jpg

Aquatica Water Park

Gör dig redo att komma nära flamingos och sköldpaddor, fartfylld spänning med Taumata Racer™ och åkattraktioner för alla smaker som Loggerhead Lane. Allt detta och mycket mer finns på San Diegos största vattenpark Aquatica San Diego! 

1-Lions-San-Diego-Zoo-AdobeStock_543454 (1).jpg

San Diego Zoo

Åk med Africa Tram eller upplev det vilda djurlivet från luften i en luftballong. San Diego Zoo är fullt av äventyr och vilda djur som noshörningar, antiloper, geparder, kameler, elefanter, lejon, tigrar och gorillor.

1_San_Diego_Beach_1781G.jpg

Fler roliga aktiviteter ingår i San Diego

 • Heldagstur till La Jolla
  La Jolla ligger vid Stilla havet, endast 15 minuter från centrala San Diego. Här hittar du fantastiska stränder, fantastisk shopping och mycket bra surfingmöjligheter.
 • Halvdagsutflykt till Gaslamp Quarter
  Gaslamp Quarter är den historiska stadskärnan i San Diego och stadens centrum för underhållning. Vi strosar runt i området och tar oss tid för sightseeing och shopping.
 • Stranddagar och sportiga eftermiddagar
  Dina STS-ledare anordnar roliga strandaktiviteter med sol, simning och sport.
 • Shoppingturer
  Om du stannar i fyra veckor visar våra ledare dig alla bra shoppingställen.
 • Middag på Hard Rock Café
  Hard Rock Café är en världsberömd restaurang som finns i världens största städer och San Diego är inget undantag. En kväll tar dina ledare dig och dina kompisar på middag här.
 • USS Midway Museum och Seaport Village
  VI gör en halvdagstur till USS Midway Museum och går över till Seaport Village för att shoppa.
 • Heldagsutflykt till Mission Beach och Belmont Park
  Det är dags för lite skoj! Under en heldagsutflykt åker vi till nöjesparken Belmont Park och har även tid att besöka Mission Beach. Inträde till parken ingår.
 • Besök på University of California i San Diego
  Vi gör en halvdagsutflykt till det berömda University of California i San Diego. Kanske blir du sugen på en amerikansk universitetsexamen efter den här resan?
 • STS Student Party
  Finns det något bättre än en fest tillsammans med vänner? Dina ledare ordnar en rolig kväll att minnas.

Välj kurs – San Diego

Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska

Original
Från 32 995 kr

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka!

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017