Språkresor
+46 771-20 20 40
Staden som aldrig sover

Engelska i New York

New York City har över 8 miljoner invånare och är verkligen symbol för den amerikanska drömmen. Här får du känslan av att ingenting omöjligt! Med STS får du bästa möjliga språkutbildning i en av världens häftigaste och populäraste städer. New York är ett måste


Välj kurs – New York


1_Manhattan_College_Josh Cuppek_040.jpg

Du bor på Manhattan College

Eftersom du bor på campus ger din språkresa i New York dig en inblick i hur det är att studera i USA. Det är en upplevelse som garanterat kommer ge dig mersmak för framtida studier.

Mer information om att bo på campus

2_Staff_Anne-Mie_New_York.jpg

Vi visar dig det bästa av New York

New York är en stad full av kända sevärdheter och självklara selfiespots. Våra ledare tar väl hand om dig och ser till att du får ut mesta möjliga av dina två veckor i ”The Big Apple”.

Utforska New York med oss

Fakta om New York

Språk: Engelska
Ålder: 13–19 år
Invånare: cirka 8 miljoner
Valuta: Amerikansk dollar
Simning: -
Sommartemperatur: 20–29 °C
Shopping: Här finns allt. I varje gathörn!

Vi är så glada att erbjuda New York som en nyhet under 2017 och är säkra på att kursen kommer att leverera fantastiska upplevelser!
Hanna
Sverigechef

Om New York

Stadens centrala del, Manhattan, är en pulserande ö med högt tempo. När du är ute på de myllrande gatorna önskar du förmodligen att du kunde vara vaken längre för att hinna se allt. New York har en klassisk skyline med otaliga skyskrapor. Vägarna och sidogatorna är fyllda med invånare, turister, gula taxibilar och försäljare.

Våra kursledare visar dig de bästa och mest intressanta sevärdheterna i New York. Mellan utflykterna kan du slappna av på skolans campus eller i Central Park på Manhattan med en bagel och en kaffe, precis som en äkta New Yorker. Kan du tänka dig ett bättre ställe att åka på en språkresa till?


E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017