Språkresor
+46 771-20 20 40
Njut av den engelska rivieran

Livet efter skolan

Det kommer att finnas gott om tid att njuta av den avslappnade atmosfären och den internationella känslan i Torquay när lektionerna är slut för dagen. Det finns tid för stranden, roliga aktiviteter och inte minst övernattningen i London!

1_Jakob_Benjaminsson_London_0755.jpg

Övernattning i London inklusive halvpension

Övernattning i London innebär att du får en rundtur i London, två nätter på hotell med mycket shopping och annat roligt. Besök Madame Tussauds eller gå några extra varv på den långa Oxford Street. Valet är ditt!

1_Mimi_Nguyen_Jersey_CTM_image37.jpg

Exeter och Dartmoor

Dartmoor är en av Devons två nationalparker. Här får du både underbara vyer och träffar på alla får och hästar som lever fritt i det underbara landskapet. Du har tid att gå uppför en brant sluttning för att beskåda en fantastisk utsikt och möjlighet att ta bilder innan bussen åker vidare till Exeter. Exeter är en av de äldsta städerna i England. Den grundades av romarna och är numera huvudstad i Devon. Stadens långa historia betyder att det finns många monument och historiska sevärdheter för en hel dags sightseeing. Kolla in underjordiska passager eller de enda öppna underjordiska akvedukterna från medeltiden i England. Ta en skön promenad till Exeters historiska kajområde där du kan få en glimt av historiska byggnader, som nu används för hantverk eller som kaféer. Du hittar även bra shopping i centrum av staden.

Torre Abbey

Torre Abbey är en historisk byggnad och ett konstgalleri i Torquay, Devon, som ligger i sydvästra England. Det grundades 1196 som ett kloster för Premonstratensorden och är det bäst bevarade medeltida klostret i Devon och Cornwall. Utöver medeltida och georgiska rum är Torre Abbey är känt för sina formella trädgårdar, för den tredje största konstsamlingen i länet Devon och för regelbundna utställningar av samtida konstnärer.

Ringo Rides

Du får njuta av en lugn kvällskryssning medan du är i Torquay, men Ringo Rides är raka motsatsen. Du får hålla fast dig hårt och har ingen möjlighet att ta några bilder när du forsar förbi i viken efter en motorbåt. Det är så roligt du kommer vilja åka direkt igen.

1_Evi_Poulsen_Torquay_image28.jpg

Quaywest Waterpark

Njut av en unik upplevelse på Quaywest. Vattnet värms upp till 25 grader och här finns många spännande attraktioner. Under åkturerna på Devils Drop, Screamer och Wild Kamikaze får du uppleva nya nivåer av spänning. Upplev ett hisnande fritt fall på 65" i Devils Drop som avslutas i ett svart hål! Här finns också spännande vattenrutschkanor med passande namn som Raging Rapids och Surf Lagoon. Alla vattenrutschkanor har olika nivåer och beroende på hur läskiga/spännande de är, kan du öka spänningen efterhand!

Kent's Cavern

Vackert upplysta grottor från förhistorisk tid. Stalaktiter och stalagmiter kan upptäckas under 45 minuters guidad tur genom gångar och grottor. I grottorna bodde förhistoriska människor och djur och här har lämningar från båda hittats. Rundturer med erfarna guider startar med några minuters mellanrum. Glöm inte att ta med en tröja!

Kvällskryssning

Torquay är verkligen en vacker plats att besöka och det bästa sättet att se staden är definitivt från vattnet. Efter en lång dag med plugg och aktiviteter får du se det bästa av viken och möjlighet att ta många fantastiska bilder.

Bowling

Tävla mot dina nya kompisar i bowling. Oavsett om du är nybörjare eller expert kan du vara säker på att ha riktigt roligt. När du är där kanske du vill ha en hamburgare, spela biljard eller prova olika spel i spelhallen. (Endast för Confirmation)

1_Andrea_Berggren_Torquay_CTM_1827.jpg

Newquay & Aquarium

Ett besök på Cornwalls sydkust i surfingparadiset Newquay med fantastiska stränder och en härlig atmosfär är något du aldrig lär glömma. Staden har också ett stort akvarium med olika marina arter från hela världen som verkligen är fina att titta på! (Endast för Confirmation) 

1_Rebecka_Unden_Torquay.jpg

Fler roliga aktiviteter som ingår i Torquay

 • Guidad stadspromenad i Torquay
  Lär dig att hitta i Torquay. Din språkresa börjar med en rundtur i staden där du ska bo ochplugga under de kommande veckorna.
 • STS Student Party
  STS Student Party äger vanligtvis rum två gånger i veckan. Här får du höra både det senaste skvallret och den senaste musiken.
 • STS Quiz
  Frågesport är riktigt kul och mångfald berikar. Lagen med elever från olika kulturer och länder har störst chans att göra bra ifrån sig.
 • STS Sportsday
  STS Sportsday är en sportaktivitet med olika tävlingar. Det är både tävlingar i lagsporter och individuella sporter.
 • STS World Championship
  En femkamp är ett roligt sätt att sporta tillsammans där både ditt eget och gruppens resultat räknas.
 • STS Crazy Games
  STS Crazy Games är ett roligt sätt att lära känna varandra. Vilket lag är bäst på att vissla med munnen full av kex och vilket lag springer snabbast?
 • STS Treasure Hunt
  Den som samlar flest antal saker från listan får flest poäng – men vem vinner? Gör dig redo för massor av skoj och skratt!
 • STS Club Evening
  STS Club Evening är en gemensam aktivitet där vi lär känna varandra. Här presenterar ledarna sig och det finns gott om tid för mingel.
 • Resa till Cockington
  Vi besöker den vackra byn Cockington. Byn grundades under järnåldern och har blivit ett populärt resmål. Många hantverkare arbetar där.q
 • Gå till Walls Hill
  Vi går till Walls Hill, där vi beundrar kalkstensklipporna och den fantastiska utsikten över Torbay. Den berömda deckarförfattaren Agatha Christie bodde i Torquay, så var försiktig ...

Välj kurs – Torquay

Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska

Från 14 995 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska, via Paris

Från 20 995 kr

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017