Börja studera engelska i tidig ålder
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Engelska i St Albans för yngre elever

Ålder 8-11

Utveckla din engelska i den historiska staden St. Albans, norr om London. I St. Albans får unga elever möjlighet att lära sig engelska i en klassisk brittisk miljö. Ett roligt och lärorikt äventyr väntar!

Juniorkurs i engelska

I St. Albans erbjuder vi vår juniorkurs i engelska som är anpassad för ungdomar mellan 8-11 år. Juniorkursen i engelska är perfekt för dig som vill förbättra din engelska i tidig ålder. Klasserna är små och lärarna är mycket involverade i elevernas utveckling. Svårighetsgraden är anpassad efter dig och dina klasskamraters förkunskaper. Klassrummen är moderna och luftiga med interaktiva whiteboards, och i byggnaderna finns dessutom sportanläggningar och konstrum. Allt studiematerial ingår och efter avslutad kurs får du ett STS-diplom att ta hem.

Aktiviteter som ingår

På vår språkresa till St Albans ingår mycket mer än bara engelskalektioner, vi hittar på massor av roliga aktiviteter på fritiden! Vad sägs om en tur till London, karaokekvällar eller ett besök på Legoland? Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Maxa din språkresa

Upplev mer på din resa genom att lägga till extra aktiviteter och utflykter till din bokning! På din resa till St Albans kan du välja att köpa till STS Explorer Pass.

Boende

På vår språkresa till St. Albans bor du i en vacker viktoriansk byggnad, i hjärtat av den engelska landsbygden.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, campus/helpension
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Datum & priser

Kontakta oss