Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
St Albans på den vackra engelska landbygden

Språkresor till St Albans

Häng med på vår språkresa till St Albans, i nordvästra London. St Albans är en liten stad med mysiga omgivningar som passar unga studenter mycket bra. Du kommer ha en fantastisk första språkresa på den idylliska engelska landsbygden.


Välj kurs – St Albans

Engelska Junior

Från 22 295 kr

1_Junior_Classroom_Hastings_9152.jpg

Lär dig engelska i St Albans

Utveckla din engelska i den historiska staden St Albans. Staden erbjuder dig en perfekt möjlighet att lära dig engelska i en traditionell, engelsk miljö. Innanför skolans vackra byggnad finns en charmig innergård, och under din språkresa här kommer du uppleva känslan av att bo på en engelsk internatskola.

Vi erbjuder en språkresa till St Albans exklusivt för studenter mellan 8-11 år. De lugna omgivningarna och småstadskänslan gör St Albans perfekt för studenter som vill åka på sin första språkresa.

2_Alexander_Welsam_New_York_Leader_DSC2732.jpg

Att resa till St Albans

Våra STS-ledare möter dig och dina språkresevänner på er valda flygplats, och vi flyger tillsammans till London. Flygresan från Stockholm tar ungefär 2,5 timmar. När vi landar i London väntar en buss på oss som kör oss till vårt boende i St Albans. Vi reser alltid tillsammans, från att vi börjar vår resa tills att vi kommer hem.

Fakta om St Albans

Språk: Engelska
Ålder: 8-11 år
Invånare: 58 000
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Sommartemperatur: 18 °C

Såhär bor du i St Albans

St Albans bor du på ett vackert campus på den engelska landsbygden. Omgivningarna är fantastiska! Här finns lummiga parker och lugna miljöer. Det finns dessutom sportanläggningar på området, liksom även konstrum och vackra, stora salar. Du kommer nästan känna dig som en kunglighet under din språkresa.

Du bor tillsammans med dina vänner från språkresegruppen. Dina STS-ledare bor också på campus och finns tillgängliga för dig hela tiden.

Aktiviteter som ingår

På vår språkresa till St Albans ingår mycket mer än bara engelskalektioner, vi hittar på massor av roliga aktiviteter på fritiden! Vad sägs om en tur till London, karaokekvällar eller ett besök på Legoland? Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

1_Staff_UK_8947.jpg

Guidad tur av St Albans

Din språkresa i St Albans inleds med en guidad tur i staden. Detta är en perfekt chans att både lära känna de andra i din språkresegrupp lite bättre och staden som ni ska bo i de närmsta veckorna. Vi besöker skolan och stadens centrum, och här kan du passa på att ställa alla dina frågor om både staden och om språkresan.

Spel och aktiviteter

Du kommer ha ett fullspäckat schema i St Albans! Dina STS-ledare ordnar massor av roliga aktiviteter varje dag, allt från spel- quiz- och filmkvällar till att sjunga karaoke tillsammans. Dessa aktiviteter är perfekta när du bara vill slappna av och umgås med dina nya vänner.

Olika sportaktiviteter

Dina STS-ledare anordnar roliga sportturneringar och "Olympic Night" där du kan testa på olika sporter och grenar. Att utöva lagsporter är ett snabbt sätt att lära känna nya människor, och självklart är allt bara på skoj. Prata med dina ledare om det är någon speciell sport du vill testa, så gör de sitt bästa för att ordna det.

STS Student Party

Dina STS-ledare anordnar roliga studentpartyn där du och dina språkresekompisar har det roligt ihop med musik, dans, snacks och massor av prat. En perfekt avslutning på en händelserik dag!

Om St Albans

St Albans är en stad som ligger 35 km norr om London, i England. Det går lätt att ta sig till centrala London med pendeltåg, och närheten till huvudstaden gör St Albans till ett populärt resmål för både Londonbor och turister. Vad som också lockar människor är stadens fascinerande historia, vackra omgivningar och stadens kulturliv, i form av konserter och teatrar. Du kommer ha en härlig tid i denna vackra brittiska stad.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018