Språk- och ungdomsresor 15–19 år
St Albans på den vackra engelska landbygden

Språkresa till St Albans

Åk på vår juniorresa till St. Albans i nordvästra London, en helt unik språkresa för de yngre eleverna. St. Albans och dess fantastiska omgivningar på den engelska landsbygden är den perfekta platsen för en språkresa på sommarlovet.

Highlights

  • Pittoresk stad med vackra omgivningar 
  • Vacker engelsk landsbygd
  • Historia som går tillbaka till det romerska riket
  • Ikoniska St. Albans Cathedral
  • Traditionella matmarknader
  • Levande konst- och underhållningsscen

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i St. Albans 

Förbättra din engelska i den historiska stadskärnan i St. Albans. Denna vackra stad är perfekt för dig som vill lära dig engelska i en klassisk engelsk miljö. Du kommer få testa på livet på en traditionell engelsk internatskola under din språkresa i England. Vår juniorkurs är anpassad för unga studenter, den lugna omgivningen och småstadskänslan gör detta till ett perfekt plats för dig som vill åka på ditt första äventyr.

Att bo i St. Albans 

I St. Albans kommer du bo på ett vackert campus i en lantlig miljö. Omgivningarna är fantastiska, med blomstrande gröna parker och lugna miljöer. På campus finns sportanläggningar, konstrum och samlingssal. Du bor tillsammans med dina vänner från språkresan i delade rum, även dina STS-ledare bor på campus och finns tillgängliga för dig dygnet runt.

Aktiviteter som ingår

En mängd roliga aktiviteter ingår på din språkresa till St. Albans. Alla aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Exempel på aktiviteter som ingår: 

  • Guidad tur i St. Albans  
  • Aktiviteter och spel på campus 
  • Olika sportaktiviteter

Tillval

Lägg till vårt populära Explorer Pass till din resa och få möjlighet att åka på roliga aktiviteter och utforska fantastiska städer. I Explorer Pass ingår massor av olika aktiviteter, till exempel en tur i London Eye, inträde till Christ Church College i Oxford och en heldag i nöjesparken Thorpe Park. Du vill inte missa dessa utflykter, så vi rekommenderar starkt att du lägger till Explorer Pass till språkresa till St. Albans så du får ut det mesta av din sommar!

Om St. Albans 

St. Albans är en historisk stad 35 km norr om London. Närheten till den brittiska huvudstaden och de lugna omgivningarna gör St. Albans till en mycket attraktiv stad för både Londonbor och turister. Vad som lockar människor är stadens intressanta historia, den vackra omgivningen och det fantastiska kulturlivet med konserter och teateruppsättningar. Du kommer en ha en härlig språkresa i denna vackra brittiska stad.

Snabbfakta

Språk: Engelska
Invånare: 58,000 
Valuta: Brittiska pund (GBP) 
Sommartemperatur: 18°C 

Att resa till St. Albans 

Våra STS-ledare möter dig och din språkgrupp på din valda flygplats, och tillsammans flyger ni till London. När ni har landat tar ni en buss tillsammans till ert boende i St. Albans. Du reser alltid med STS-personal under din resa med oss, från resans början till dess att du kommer hem.

Sammanfattning och tips

Vår juniorresa är perfekt för unga studenter. Med STS i St. Albans får du uppleva en genuin brittisk språkresa. Tillsammans med din språkresegrupp och dina härliga ledare kommer du bo och studera på den vackra brittiska landsbygden. Du kommer ha det bästa sommarlovet någonsin, omgiven av ledare och lärare som ser till att du har en rolig och säker resa.