Språk- och ungdomsresor 15–19 år
Mystiska och magiska Oxford!

Språkresa till Oxford

Åk på en språkresa med STS till en av de mest prestigefyllda universitetsstäderna i världen. Detta är ett unikt tillfälle att få uppleva det brittiska universitetslivet på nära håll och delta i en intensivkurs i engelska i en av Englands vackraste städer.

Highlights

  • Klassiskt studentliv
  • Historisk omgivning
  • Vacker gotisk arkitektur
  • Museum och bibliotek i världsklass
  • Engelsk charm
  • Paddla på Themsen

Våra program

Intensiv engelska i Oxford
Oxford, Storbritannien
  • Ålder 15-19 år
  • Campus/värdfamilj
  • Helpension
  • Engelska

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Engelsk intensivkurs i Oxford

Oxfords vetenskapliga historia går tillbaka till 1100-talet, och det är en av världens främsta akademiska städer. Studenter och språkreseelever lockas hit från världens alla hörn för att få en utbildning i världsklass. I Oxford deltar du i en intensivkurs i engelska och får möjlighet att skriva ett Trinity Exam. Huvudfokus under lektionerna är övningar som effektivt förbättrar både din läs-, och skrivförmåga och ditt uttal. Du kommer märka en stor förbättring efter bara några dagar och snabbt känna dig mycket säkrare när du pratar med dina nya vänner.

Att bo i Oxford

I Oxford kan du bo på campus eller hos en värdfamilj. Om du bor på campus bor du i en studentlägenhet med andra studenter och får uppleva ett äkta studentliv och lära känna nya människor medan du tränar på din engelska. Om du vill komma riktigt nära den brittiska kulturen rekommenderar vi dig att bo hos en värdfamilj som kommer inspirera dig att prata engelska och hjälpa dig att komma utanför din trygghetszon. Detta är ett bra sätt att snabbt bli bättre på språket och använda det i vardagliga situationer. Oavsett vad du väljer så garanterar vi på STS dig en trygg och välkommande miljö.

Aktiviteter

Din språkresa till Oxford är mer än bara engelskalektioner, du får även åka på roliga aktiviteter och utflykter på din fritid. Kvällsaktiviteter som quiz, filmkvällar och karaoke anordnas regelbundet. Dina ledare anordnar dessutom sportturneringar vilket är ett bra sätt att få motion och att lära känna dina nya vänner bättre.

Om Oxford

Oxford är en charmig och prestigefylld stad, med Englands äldsta universitet och mest livliga studentliv. Den populära staden, som ligger nästan två timmar utanför London, lockar ungefär 7 miljoner turister varje år som vill beundra historiska byggnader, gröna parker, museum, mysiga kaféer och stadens charm.

Snabbfakta

Språk: Engelska
Invånare: 164,800
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod: +44
Yta: 45.59 km2

Språkresan till Oxford var höjdpunkten på min sommar, på mitt år, i mitt liv! /Rebecca Grünberger

Att resa till Oxford

När du reser till Oxford möter vi dig när du ankommer till London. Därifrån åker vi antingen direkt till ditt campus, eller till den upphämtningsplats där din värdfamilj väntar på dig.

Sammanfattning

Vår språkresa till Oxford är perfekt om du vill studera lite mer avancerad engelska och utforska en av världens ledande universitetsstäder. I Oxford erbjuder vi exklusiva intensivkurser där du går i skolan under fyra timmar per dag, tar din engelska till nästa nivå och får snabba resultat.