Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Stay tuned! Språkresorna för sommaren 2022 kan bokas från 1 oktober.
Bli bättre på att rida – på engelska

Ridläger i London

Ålder 13-19

Språkresa eller ridläger i sommar? Varför inte båda! Spendera sommaren i London, träna din engelska, träffa vänner från hela världen, delta i roliga aktiviteter samtidigt som du får utveckla din passion för ridning.

Ridläger i London

Vi tror på att övning ger färdighet, inte minst när det kommer till språk. På vårt unika ridläger har du inga språklektioner, men du kommer snabbt förbättra din engelska samtidigt som du ägnar dig åt dressyr, hoppning och terrängritt i Londons vackra Richmond Park. Roliga aktiviteter och utflykter ingår under resan vilket gör att du lär känna många internationella vänner och får utforska Englands huvudstad.

Aktiviteter som ingår

Våra språkresor till London innehåller massor av roliga aktiviteter och utflykter. Vad sägs om shoppingturer och massor av kvällsaktiviteter? Alla aktiviteter och utflykter ingår och leds av engagerade och erfarna ledare.

Boende

Under ditt ridläger i London bor du på campus . Du får uppleva det brittiska collegelivet på riktigt och får maximalt med tid tillsammans med dina nya vänner. Det ingår frukost, lunch och middag alla dagar.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Boende
  • Helpension
  • Aktiviteter och utflykter
  • 15 h ridning/vecka
  • Transport till/från flygplats

Omdömen

Datum & priser

Flyg- eller tågbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst och avgångstider.

När du reser till Storbritannien vill vi att du ankommer till flygplatsen mellan 9.00 och 16.00 samma dag som din kurs startar.