Språk- och ungdomsresor 15–19 år
Bli bättre på att rida – på engelska

Ridläger i London

Ålder 15-19

Språkresa eller ridläger i sommar? Varför inte båda! Spendera sommaren i London, träna din engelska, träffa vänner från hela världen, delta i roliga aktiviteter samtidigt som du får utveckla din passion för ridning.

Observera att sista dag för att boka denna för 2022 är den 29 april.

Engelska och ridning

Vi tror på att övning ger färdighet, inte minst när det kommer till språk. På vårt unika ridläger har du inga språklektioner, men du kommer snabbt förbättra din engelska samtidigt som du ägnar dig åt dressyr, hoppning och terrängritt i Londons vackra Richmond Park. Roliga aktiviteter och utflykter ingår under resan vilket gör att du lär känna många internationella vänner och får utforska Englands huvudstad.

Din språkkurs med STS

  • Språkträning: Du tränar din engelska samtidigt som du lär dig mer om ridning och umgås med dina nya kompisar, ledare och tränare.

Aktiviteter som ingår

Våra språkresor till London innehåller massor av roliga aktiviteter och utflykter. Vad sägs om shoppingturer och massor av kvällsaktiviteter? Alla aktiviteter och utflykter ingår och leds av engagerade och erfarna ledare.

Boende

Under ditt ridläger i London bor du på campus . Du får uppleva det brittiska collegelivet på riktigt och får maximalt med tid tillsammans med dina nya vänner. Det ingår frukost, lunch och middag alla dagar.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Transport till/från flygplats
  • Boende
  • Helpension
  • Aktiviteter och utflykter
  • 15 h ridning/vecka

Omdömen

Datum & priser

Flygbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst och avgångstider.

När du reser till Storbritannien vill vi att du ankommer till London-Heathrow (LHR), London-Stansted (STN) eller London-Gatwick (LGW), mellan 9.00 och 16.00 samma dag som din kurs startar. Boka ditt returflyg från samma flygplats. Avresetiden kan vara flexibel, men helst mellan kl. 8-20.