Förbättra din engelska i London Roehampton
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Engelska i London, Roehampton Campus

Ålder 14-17

Roehampton är rankat som ett av Londons modernaste universitet, och har ett 60 hektar stort campus i hjärtat av South West London. Med STS kan du studera och bo på detta vackra campus, bara en kort åktur från den pulserande stadskärnan.

Klassisk engelskakurs

På din språkresa till London, Roehampton, läser du STS klassiska engelskakurs. Lektionerna har en perfekt blandning av övningar och test vilket gör att du förbättrar skrivförmåga, läsförståelse, uttal och ordförråd. Individuella uppgifter blandas med gruppövningar vilket gör att du utvecklas på flera olika områden. Efter bara några dagar kommer du märka stora framsteg, speciellt när det gäller uttal och flyt i språket, men även när det kommer till självförtroende i vardagliga samtal.

Skolan och klassrummen är moderna och har all utrustning som behövs för att du ska få ut det mesta av dina lektioner. Allt studiematerial ingår och efter avslutad kurs får du ett STS-diplom.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vårt systerföretag Language Study Centres, som är auktoriserat av British Council.

BritishCouncil150.png

Aktiviteter som ingår

Det finns mycket att se och göra i London, så självklart ägnar vi oss åt mycket mer än bara engelskalektioner! Efter skoldagen upptäcker vi denna häftiga stad och hittar på roliga aktiviteter. Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till London? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

Roehampton har ett vackert campus på 60 hektar som ligger i hjärtat av South West London, nära trendiga Putney och Richmond.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, campus/helpension
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
  • Travel Card – Zon 1–3
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss