Språk- och ungdomsresor 15–19 år
Förbättra din engelska i London

Engelska i London

Ålder 13-19

Få en internationell upplevelse på din språkresa tillsammans med studenter från hela världen när du besöker den fantastiska staden London.

Klassisk engelskakurs

På din språkresa till London läser du STS klassiska engelskakurs. Lektionerna har en perfekt blandning av övningar och test som förbättrar din läs- och skrivförståelse, liksom även uttal och ordförråd. Individuella uppgifter blandas med gruppövningar som gör att du kan utvecklas på flera områden. Du kommer märka framsteg redan efter några dagar av kursen, särskilt när det gäller flyt i språket och uttal, men även i självförtroende i det dagliga samtalet.

Alla dina lärare är CELTA-kvalificerade, och har lång erfarenhet och en professionell bakgrund. Allt studiematerial ingår och efter avslutad kurs får du ett STS-diplom.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vår partner Bayswater, som är auktoriserat av British Council.

BritishCouncil150.png

Din språkkurs med STS

  • Undervisning: 15 timmar per vecka (kan variera, kontakta STS för mer information)
  • Klasstorlek: 15-20 elever per klass, en blandning av internationella studenter från över 20 länder
  • Nivå: Från A1 till C2 om CEFR (Common European Framework)
  • Undervisningsmetod: Kursen undervisas av kvalificerade lärare med akademiska intyg. De arbetar med varierande lektionsplaner som utvecklar elevernas färdigheter på deras olika nivåer
  • Material: Exklusivt läromaterial ingår i programavgiften
  • Start-test: Alla ska göra ett start-test, detta görs för att bedöma varje elevs språknivå
  • Diplom: I slutet av kursen får du en Akademisk rapport med bedömning enligt CEFR och certifikat för närvaro

Aktiviteter som ingår

Det finns mycket att se och göra i London, så självklart ägnar vi oss åt mycket mer än bara engelskalektioner! Efter skoldagen upptäcker vi denna häftiga stad och hittar på roliga aktiviteter. Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare.

Boende

I London kan du välja att bo hos en lokal värdfamilj eller på Campus. I båda alternativen ingår frukost, lunch och middag varje dag.

Vad ingår?

Transport till/från flygplats yes
Boende yes
Helpension yes
Språkundervisning yes
Kursmaterial yes
Alla aktiviteter och utflykter yes
Travel Card Zon 1-2 yes

Omdömen

Datum & priser

Flygbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst och avgångstider.

När du reser till Storbritannien vill vi att du ankommer till London-Heathrow (LHR), London-Stansted (STN) eller London-Gatwick (LGW), mellan 9.00 och 16.00 samma dag som din kurs startar. Boka ditt returflyg från samma flygplats. Avresetiden kan vara flexibel, men helst mellan kl. 8-20.