Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Vi bryr oss om din trygghet. Sommarens språkresor skjuts fram till 2022. Läs mer
Upptäck London, Greenwich i din egen takt

Engelska i London, Greenwich – Independent

Ålder 15-17

Den bedårande stadsdelen Greenwich är en av Londons verkliga pärlor. Det är en perfekt bas, där du deltar i engelsklektioner som är ackrediterade av British Council, njuter av spännande aktiviteter tillsammans med andra internationella studenter och upplever den fantastiska staden London på dina egna villkor.

Independent-resor

London är en världsmetropol som förtjänar att utforskas på många olika sätt. Med STS Independent-kursen kan du göra precis det. Du har din bas i underbara Greenwich, som anses vara ett av Londons bästa lägen, och bor på ett vackert campus tillsammans med studenter från hela världen och vår omsorgsfulla STS-personal. Du deltar i engelskundervisning som är ackrediterad av British Council och är med på en mängd fantastiska aktiviteter tillsammans med dina kurskompisar. Kursen lämnar också utrymme för överraskningar och oväntade nöjen, eftersom du mer självständigt kan bestämma hur du vill tillbringa din tid. Ta chansen att ge dig ut på äventyr i staden för att göra det du verkligen vill. Sätt din egen prägel på denna unika resa och upplev Storbritanniens huvudstad på ditt sätt.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vårt systerföretag Language Study Centres, som är auktoriserat av British Council.

BritishCouncil150.png

Snabbfakta om STS Independent-resor

 • Boka flyg och res på egen hand
 • STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen
 • Delta i en kurs som är ackrediterad av British Council
 • 3,5 timmar lektionstid per dag, 3-5 dagar i veckan (beroende på ankomst- och avresetider)
 • Träffa studenter från hela världen
 • Delta i aktiviteter och utflykter som en del av en internationell grupp
 • Du kan välja att inte delta i alla aktiviteter och istället upptäcka platser på egen hand
 • Flexibla datum för ankomst och avresa
 • Längd: 1–4 veckor

Aktiviteter

Få ut mer av din tid i London med aktiviteterna som ingår och som ger dig chansen att både uppleva det bästa som staden har att erbjuda och lära känna de andra internationella studenterna på djupet. Aktiviteterna inkluderar utflykter till närbelägna städer, besök på några av Londons mest berömda sevärdheter och massor av spännande upplevelser – detta är bara några exempel på vad som ingår i Independent-kursen i London.

Exempel på aktiviteter

Din vistelse i London, Greenwich

Det är svårt att hitta en bättre plats att uppleva det brittiska collegelivet på än Greenwich. Här bor du på ett fantastiskt collegecampus tillsammans med andra internationella STS-studenter och vår personal.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

Språkkurs yes
Aktiviteter och utflykter yes
Boende yes
Kursmaterial yes
Alla måltider yes
Transport till/från flygplatsen * yes
STS-ryggsäck yes
STS t-shirt yes

Kom ihåg att flygbiljetter inte ingår för STS Independent-resor. STS Independent-studenterna bokar sina egna flyg och reser på egen hand till och från destinationen. På detta sätt kan de välja de resealternativ som passar deras behov bäst. STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen.

* Boka ditt flyg till:

 • Flygplats: Heathrow (LHR), Gatwick (LGW) eller Stansted (STN)
 • Ankomst: Dagen för kursstart, innan 22.00.

Omdömen

Datum & priser

Alla datum