Förbättra din engelska i London Harrow

Engelska i London, Harrow Campus 

Campus
Engelska
Ålder 14-17

Med sina öppna grönområden är det lätt att glömma att Harrow Campus bara ligger en kort åktur med tunnelbanan från stadens centrum. Åk med STS till London, Harrow Campus, och få en genuin upplevelse av en av världens häftigaste städer.

Klassisk engelskakurs

På din språkresa i London, Harrow, läser du STS klassiska engelskakurs. Lektionerna har en perfekt blandning av övningar och test vilket gör att du förbättrar skrivförmåga, läsförståelse, uttal och ordförråd. Individuella uppgifter blandas med gruppövningar vilket gör att du utvecklas på flera olika områden. Efter bara några dagar kommer du märka stora framsteg, speciellt när det gäller uttal och flyt i språket, men även när det kommer till självförtroende i vardagliga samtal.

Alla dina lärare är CELTA-kvalificerade, och har lång erfarenhet och professionell bakgrund. Både skolan och klassrummen är moderna och har all den utrustning som behövs för att du ska få ut det mesta av lektionerna. Allt studiematerial ingår och efter avslutad kurs får du ett STS-diplom.

Aktiviteter som ingår

Det finns mycket att se och göra i London, så självklart ägnar vi oss åt mycket mer än bara engelskalektioner! Efter skoldagen upptäcker vi denna häftiga stad och hittar på roliga aktiviteter. Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till London? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

Harrow Campus är ett lugnt och vackert campus, bara en kort bilresa från Londons pulserande stadskärna.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

 • Flygresa och ledare
 • Boende, campus/helpension
 • Språkträning
 • Aktiviteter och utflykter
 • STS Diplom
 • Ryggsäck

Datum & priser

Alla datum

  • Datum:
   Tue Jul 02 2019
   Längd:
   15 dagar
   Boende:
   Campus
   Från:
   Vols non inclus
   2 280 kr