Förbättra din engelska i London Greenwich
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Engelska i London, Greenwich Campus

Ålder 14-17

Den fantastiska stadsdelen Greenwich är ett av London guldkorn. Få en internationell upplevelse på din språkresa tillsammans med studenter från hela världen när du besöker den fantastiska staden London.

Klassisk engelskakurs

På din språkresa till London Greenwich läser du STS klassiska engelskakurs. Lektionerna har en perfekt blandning av övningar och test som förbättrar din läs- och skrivförståelse, liksom även uttal och ordförråd. Individuella uppgifter blandas med gruppövningar som gör att du kan utvecklas på flera områden. Du kommer märka framsteg redan efter några dagar av kursen, särskilt när det gäller flyt i språket och uttal, men även i självförtroende i det dagliga samtalet.

Alla dina lärare är CELTA-kvalificerade, och har lång erfarenhet och en professionell bakgrund. Skolan ligger i den fantastiska Queen Anne Court vars historia går tillbaka till 1700-talet, men klassrummen är moderna och har all den utrustning som behövs för att du ska få ut det mesta av dina lektioner. Allt studiematerial ingår och efter avslutad kurs får du ett STS-diplom.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vårt systerföretag Language Study Centres, som är auktoriserat av British Council.

BritishCouncil150.png

Aktiviteter som ingår

Det finns mycket att se och göra i London, så självklart ägnar vi oss åt mycket mer än bara engelskalektioner! Efter skoldagen upptäcker vi denna häftiga stad och hittar på roliga aktiviteter. Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till London? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

The Old Royal Naval College, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, ingår i Greenwich Campus. Det finns ingen bättre plats för dig att studera engelska på i sommar.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, campus/helpension
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
  • Travel Card – Zon 1–2
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss