Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"
Bli en bättre gamer - på engelska

E-sportläger i London

Ålder 12-17

Kombinera ett e-sportläger med en spännande språkresa i London i sommar. Det är en väldigt spännande stad, och några av världens bästa e-sportlag kommer härifrån. Det är den perfekta platsen att förbättra dina kunskaper på och få värdefull erfarenhet av professionell gaming samtidigt som du tränar din engelska och träffar andra gamers från runtom i världen.

E-sportläger i London

E-sportlägret i London är en unik möjlighet att lära dig mer om e-sport. Du tränar tillsammans med experter och andra gamers och förbättrar dina kunskaper genom träning, fysiska aktiviteter och samarbetsövningar. Men det handlar inte bara om gaming. Du lär dig dessutom om hälsa och näring, onlinebeteende och värderingar, och om den professionella gamingvärlden. På lägret fokuserar vi på tre olika spel: CS:GO, Fortnite och Overwatch. Du har träning tre timmar om dagen som leds av professionella coacher, men du har även möjlighet att lägga till extra träningssessioner.

Våra gaming sessions äger rum på Belong Gaming Arena i Stratford, en av landets bästa gamingarenor som finns på flera platser runtom i Storbritannien. Härifrån kommer dessutom några av världens bästa gamers, bland annat tre av Europas 15 bästa Overwatch-spelare. Under sommaren anordnar de många olika events och gamingkvällar med fokus på olika spel som du kan vara med på utöver dina vanliga gaming sessions, du kan välja om du vill delta eller titta och lära dig. All utrustning ingår, men om du vill ta med dig tangentbord, mus, headset etc. så går det bra.

Under lägret ingår roliga aktiviteter och spännande utflykter precis som på en klassisk språkresa, och du får chansen att upptäcka London samtidigt som du tränar din engelska. Du får en perfekt blandning av gaming och aktiviteter så att du ska få ut det mesta av din sommar och utvecklas både som spelare, som person och som världsmedborgare. Självklart har du möjlighet att besöka arenan under helgen om du vill ha några extra gaming sessions. Missa inte chansen att ta din gaming till nästa nivå samtidigt som du lär dig mer om samarbete, hälsa, inkluderande gaming, förbättrar din engelska och skaffar nya vänner från runtom i världen.

Aktiviteter som ingår

Vårt e-sportläger i London består av mer än bara gaming. Efter våra sessions upptäcker du den vackra staden och är med på roliga aktiviteter. Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna STS-ledare.

Maxa din språkresa

Få ut det mesta av din språkresa genom att lägga till vårt populära Explorer Pass till din bokning. Alla dessa aktiviteter ingår i ditt Explorer Pass i London.

Boende

Under e-sportlägret bor du på Docklands Campus, ett fint campus som tillhör University of East London.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, campus/helpension
  • E-sportträning av en professionell coach
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • STS T-Shirt
  • Ryggsäck
  • Travel Card – Zon 1–3

Omdömen

Datum & priser

Kontakta oss