Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40

E-sportläger i London

Kombinera ett e-sportläger med en spännande språkresa i fantastiska London. Det är en fascinerande stad i sig, och några av världens bästa e-sportlag kommer därifrån. Det är den perfekta destinationen för dig som vill förbättra dina kunskaper och få värdefull erfarenhet av gaming på en professionell nivå, samtidigt som du övar på din engelska och träffar spelare från andra delar av världen.

Vårt e-sportläger i London ger dig en unik möjlighet att lära dig mer om e-sport. Du tränar med experter och andra spelare och förbättrar dina färdigheter genom gaming, fysisk aktivitet och samarbetsövningar. Det handlar inte bara om själva spelandet, du får dessutom lära dig om hälsa och näringslära, värderingar och onlinebeteenden. På lägret kommer vi fokusera på tre olika spel: CS:GO, Fortnite och Overwatch. Gamingsessionerna äger rum på Belong Gaming Arena i Stratford, all utrustning ingår men om du hellre vill använda din egen utrustning så går det bra att ta med ditt eget tangentbord, datormus och headset.

På lägret ingår dessutom roliga aktiviteter och spännande utflykter, precis som på en klassisk språkresa. Här får du samtidigt chansen att utforska London och träna på din engelska. Det blir en bra balans mellan gaming och andra aktiviteter så du får ut det mesta av din sommar och utvecklas både som spelare, person och världsmedborgare. Nu har du chansen att ta ditt spelande till nästa nivå när du lär dig om samarbete, hälsa, inkluderande gaming samtidigt som du förbättrar din engelska och träffa nya vänner från andra delar av världen.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till London? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

E-sportläger

Träna Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite och Overwatch i London. Vi spelar både individuellt och i grupp, och tävlar både med och mot varandra.

Ålder: 12–17 år
Antal timmar per dag: 3

Att bo i London

Under e-sportlägret bor du på Docklands Campus, ett fint campus som tillhör University of East London. Boendet ligger vid Royal Albert Docks strand vid Londons hamn, tidigare världens största hamn.

En kort åktur med DLR-tågen tar dig in till hjärtat av London. Tack vare de fantastiska transportförbindelserna kan du enkelt ta dig in till stadens centrum efter dagens träning, att besöka museum i världsklass och kända sevärdheter blir en del av din vardag.

Det strandnära Docklands Campus erbjuder moderna, välutrustade inlärningsmiljöer. Här finns allt du kan tänka dig. Alla rum på Docklands Campus Student Village är singelrum med badrum, med tillgång till kök och allmänna utrymmen. Du delar lägenhet med andra STS-studenter, och dina STS-ledare finns alltid tillgängliga för dig. På området finns ett utomhusgym och basketplaner som du och dina vänner kan använda. Det finns dessutom caféer, restauranger, campusbutik, bokhandel och utrymmen där du och dina klasskamrater kan umgås och ta det lugnt.

Städning av rummet ingår varje vecka, och Wi-Fi är tillgängligt över hela campusområdet. Tvättmaskiner finns tillgängliga mot en kostnad. Glöm inte att ta med din egen handduk.

Måltider

Frukost, lunch och middag ingår varje dag i matsalen på campus. En god buffé serveras, med massor av näringsrika alternativ. När vi är iväg på utflykt tar vi med matsäck. Det finns dessutom flera val för dig som har allergier eller äter specialkost.

Hur betalar du för din STS Summer Academy-resa?

 1. Din första faktura kommer när vi har bekräftat din bokning och är på 2000 kr. Detta är en anmälningsavgift och behöver betalas inom 48h för att säkra din plats.
 2. Din andra faktura kommer i februari och är på 4000 kr. Gäller ej höstlovsresor.
 3. Din tredje faktura kommer 60 dagar innan avresa och är på resterande belopp. Om du har bokat med en rabatt så dras rabatten av på denna faktura.

Det här betyder att du kan boka din resa idag men betala merparten av avgiften till våren! För kurser under andra tider på året än sommaren så kan det finnas en annan betalningstakt.

Datum och priser

Hämtar närmaste flygplats
 • Avresa:
  2019-07-02
  Längd:
  15 dagar
  Från:
  Göteborg
  25 795 kr
 • Avresa:
  2019-07-02
  Längd:
  15 dagar
  Från:
  København
  25 795 kr
 • Avresa:
  2019-07-02
  Längd:
  15 dagar
  Från:
  Luleå
  27 590 kr
 • Avresa:
  2019-07-02
  Längd:
  15 dagar
  Från:
  Stockholm
  25 795 kr
 • Avresa:
  2019-07-02
  Längd:
  15 dagar
  Från:
  Umeå
  27 590 kr

Detta ingår

Flygresa och ledare
E-sportträning av en professionell coach
Boende, campus/helpension
London shopping och sightseeing
STS Student Parties
STS Aktiviteter
Ryggsäck
STS Diplom

Valfria tillägg

STS Explorer Pass
T-shirt
Beach kit

Inspirationsträffar

 • 20/1 13:00 | Online - Informationsmöte om äventyrsresor
 • 26/1 13:00 | Göteborg - Informationsmöte om språkresor
 • 26/1 13:00 | Malmö - Informationsmöte om språkresor
 • 26/1 13:00 | Stockholm - Informationsmöte om språkresor

1_Vendela_Axelsson_Bournemouth_CTM_7395.jpg

London calling!

London är en av världens mest populära, legendariska och kända städer. Här finns perfekta platser för dig som vill ta en selfie: London Eye, Big Ben, Tower Bridge, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, butikerna på Oxford Street, Camden Market, teaterdistriktet i West End, Hyde Park ...

Läs mer om London

1_Malin_Leader_New_York_2299.jpg

4 anledningar till att välja STS

 • Vi är erfarna yrkesmänniskor
 • Vi finns vid din sida under hela resan
 • Våra elever rekommenderar oss
 • Vi älskar också att resa

Andra kurser – London

Engelska i Docklands, London

London
Från 27 495 kr

Engelska i Greenwich, London

London
Från 27 395 kr

Engelska i Harrow, London

London
Från 26 995 kr

Engelska i Roehampton, London

London
Från 25 295 kr

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018