Förbättra ditt spel hos Chelsea FC Foundation

Fotbollsläger i London, Chelsea

Campus
Engelska
Ålder 12-17

Lever du för fotboll? Då kan du tillbringa sommaren i London på STS Chelsea FC Foundation Football Camp. Här får du en perfekt blandning av övningar, teori, taktik och engelska samtidigt som du får chansen att njuta av Londons storstadsliv. En perfekt kombination för den som älskar brittisk fotboll!

STS Chelsea FC Foundation Football Camp 

Ta steget och åk på ett fotbollsläger i London. Detta exklusiva läger är en fantastisk chans för alla fotbollsfans där du träffar andra ungdomar med samma intresse och samtidigt förbättra din engelska och upptäcker det bästa av London. På STS Chelsea FC Foundation Camp kombinerar du din kärlek till fotboll med engelskastudier. Under två veckor fylls dina dagar med roliga träningar och spännande tävlingar, som alla leds av professionell personal från Chelsea Football Foundation, några av de bästa tränarna från ett av Premier Leagues bästa lag. Alla engelskalektioner under lägret fokuserar dessutom på fotboll och du lär dig mer om bland annat fotbollshistoria, näringslära och rehabilitering.

Aktiviteter som ingår

Häng med och spela fotboll i sommar! Med STS Chelsea Football Camp får du mycket mer än fotbollsträning och fotbollsinspirerade engelskalektioner! Efter träningen upptäcker vi allt som den här vackra staden har att erbjuda. Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till London? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

Under STS Chelsea FC Foundation Football Camp bor du på vackra Docklands Campus vid University of East London.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

 • Flygresa och ledare
 • Boende, campus/helpension
 • Språkträning
 • Aktiviteter och utflykter
 • STS Diploma
 • Ryggsäck

Datum & priser

Alla datum

  • Datum:
   Tue Jul 02 2019
   Längd:
   15 dagar
   Boende:
   Campus
   Från:
   Default FR
   2 480 kr